Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Ασπίδα της Τουρκίας στους εγχώριους παραγωγούς χάλυβα

Ασπίδα της Τουρκίας στους εγχώριους παραγωγούς χάλυβα

Email
LinkedIn
Facebook
X

Η Τουρκία επέβαλε δασμούς αντιντάμπινγκ σε ορισμένες εισαγωγές χάλυβα από την Κίνα, τη Ρωσία, την Ινδία και την Ιαπωνία, σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυβέρνησης την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

Οι δασμοί που θα επιβληθούν θα κυμαίνονται από 6,10% έως 43,31% των τιμών ασφάλισης και μεταφοράς (CIF), αναφέρεται στην απόφαση, σε μια κίνηση που αποσκοπεί στην αποτροπή του «αθέμιτου ανταγωνισμού» μετά από προσφυγές των εγχώριων παραγωγών πέρυσι.

Μετά από τις προσφυγές των τοπικών παραγωγών, η τουρκική κυβέρνηση προέβη σε ενδελεχή έρευνα η οποία κατέδειξε ότι οι εισαγωγές χάλυβα από τις εν λόγω χώρες θα μπορούσαν να απειλήσουν την εγχώρια παραγωγή.

Οι δασμοί που επιβάλλονται στις εισαγωγές από την Κίνα κυμαίνονται από περίπου 15% έως 43% και οι δασμοί που επιβάλλονται στις εισαγωγές από τη Ρωσία, την Ινδία και την Ιαπωνία κυμαίνονται από 6% έως 9%, σύμφωνα με την απόφαση.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Τα βιοκαύσιμα, «άσος στο μανίκι» της αγοράς κρουαζιέρας

Η χρήση βιοκαυσίμων δεύτερης γενιάς αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στη ναυτιλιακή βιομηχανία, ιδιαίτερα στον τομέα των κρουαζιερόπλοιων, με στόχο τη μείωση των εκπομπών…

Καμπανάκι στην Αφρική: Σε άνοδο τα κρούσματα χολέρας και δάγκειου πυρετού

Καλπάζουν τα κρούσματα χολέρας και δάγκειου πυρετού στο Σουδάν της Αφρικής, προκαλώντας ανησυχία για μια επίμονη υγειονομική κρίση και τη δυνατότητα επέκτασής της σε…

Αποκτήστε το τεύχος Σεπτεμβρίου 2024
Μελίνα Τραυλού: Η πρόεδρος της ΕΕΕ συνομιλεί με τη νέα γενιά στον πρώτο διάλογο «Blue Chairs»
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }