Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Μελίνα Τραυλού: Η πρόεδρος της ΕΕΕ συνομιλεί ανοιχτά με τη νέα γενιά στον πρώτο διάλογο «Blue Chairs»

Μελίνα Τραυλού: Η πρόεδρος της ΕΕΕ συνομιλεί ανοιχτά με τη νέα γενιά στον πρώτο διάλογο «Blue Chairs»

Email
LinkedIn
Facebook
X

Με αφορμή την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους, τα Ναυτικά Χρονικά καλωσορίζουν όλους και όλες που επέλεξαν να ακολουθήσουν ναυτικές και ναυτιλιακές σπουδές και τους προσκαλούν να παρακολουθήσουν τον ελεύθερο διάλογο της Προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Μελίνας Τραυλού, με εκπροσώπους της νέας γενιάς Ναυτελληνίδων και Ναυτελλήνων, κατά τον οποίο η Πρόεδρος απάντησε ανοιχτά, δυναμικά και εκ βαθέων στα ερωτήματα 300 νέων σπουδαστών και φοιτητών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της έναρξης της φετινής ακαδημαϊκής χρονιάς δημοσιεύονται, αποκλειστικά και για πρώτη φορά, τα στιγμιότυπα της πρώτης εκδήλωσης του κύκλου συζητήσεων «Blue Chairs: Η ναυτιλία σε διάλογο με την κοινωνία», μιας νέας πρωτοβουλίας της ομάδας των Ναυτικών Χρονικών.

H πρώτη αυτή εκδήλωση έλαβε χώρα τον Ιούνιο στα «Ποσειδώνια 2024», με καλεσμένη την πρόεδρο της ΕΕΕ. Η κ. Μελίνα Τραυλού συμμετείχε σε μια μοναδική για τα χρονικά των θεσμικών φορέων της ναυτιλίας συνάντηση: σε έναν ανοικτό, ελεύθερο διάλογο που βασίστηκε στα ερωτήματα εκπροσώπων της νέας γενιάς Ναυτελληνίδων και Ναυτελλήνων.

Η επικεφαλής του κορυφαίου συλλογικού οργάνου του ελληνικού εφοπλισμού συνομίλησε αυθόρμητα και εκ βαθέων με 300 νέους και νέες από οκτώ ΑΕΝ και πέντε ναυτιλιακά ΑΕΙ της χώρας.

Αφουγκραζόμενη τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους, μίλησε από καρδιάς για το παρόν και το μέλλον της ναυτικής και ναυτιλιακής εκπαίδευσης, αλλά και τις στρατηγικές ανάπτυξης της ναυτιλίας των Ελλήνων, σε μια περίοδο έντονων προκλήσεων και διαρκών μεταβολών για την παγκόσμια κοινότητα και ναυτιλία, απατώντας σε όλα τα ερωτήματα του κοινού.

Άλλωστε, ο ουσιαστικός διάλογος με τους κοινωνικούς εταίρους, αλλά και ειδικότερα με τη νέα γενιά, αποτελεί προτεραιότητα της προέδρου της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών.

Μια συνεπής στάση από την αρχή της προεδρίας της, με συστηματικές δράσεις, που αγκαλιάζουν το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Η συγκεκριμένη αυτή συνάντηση μιας κορυφαίας προσωπικότητας με εκπροσώπους της νέας γενιάς της χώρας ουσιαστικά εγκαινίασε τον κύκλο συζητήσεων «Blue Chairs: Η ναυτιλία σε διάλογο με την κοινωνία». Σημειώνεται, πως ο διάλογος αυτός θα συνεχιστεί σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας με στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της σημαντικότερης βιομηχανίας της χώρας με την ελληνική κοινωνία.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ανοικτή συζήτηση της προέδρου της ΕΕΕ, κ. Μελίνας Τραυλού με εκπροσώπους της νέας γενιάς Ναυτελλήνων και Ναυτελληνίδων εδώ:

Σημειώνεται, πως τα πρακτικά του διαλόγου της προέδρου της ΕΕΕ με τους νέους και τις νέες, δημοσιεύτηκαν στο τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου 2024 των Ναυτικών Χρονικών.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Απεργία στη Boeing: Μακριά από την εύρεση συμφωνίας;

Η αμερικανική βιομηχανία παραγωγής αεροσκαφών Boeing ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την μισθολογική προσφορά που είχε καταθέσει, μετά από διαπραγματεύσεις με τη Διεθνή Ένωση Χειριστών Μηχανών…

Η κυματική ενέργεια, κλειδί για την ενεργειακή μετάβαση της Αυστραλίας

Η κυματική ενέργεια αναδεικνύεται σε μία από τις πιο υποσχόμενες τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με τις πρόσφατες εξελίξεις να την τοποθετούν στο επίκεντρο της…

Στο νερό το «Star of the Seas»

Κοντά στο ντεμπούτο του στις θαλάσσιες επιβατικές μεταφορές βρίσκεται το επόμενο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean, «Star of the Seas», του οποίου η ναυπήγηση…

Αποκτήστε το τεύχος Σεπτεμβρίου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }