Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Βροχή παραγγελιών στα νοτιοκορεατικά ναυπηγεία για υγραεριοφόρα

Βροχή παραγγελιών στα νοτιοκορεατικά ναυπηγεία για υγραεριοφόρα

Email
LinkedIn
Facebook
X

Έντονο παραμένει το επενδυτικό ενδιαφέρον για τη ναυπήγηση πλοίων, με τα νοτιοκορεατικά ειδησεογραφικά μέσα στις 2 Οκτωβρίου να ανακοινώνουν πως τα εγχώρια ναυπηγεία εξασφάλισαν παραγγελίες για την κατασκευή υγραεριοφόρων πλοίων.

Ειδικότερα, η HD KSOE εξασφάλισε παραγγελία ύψους $669 εκατ. για την κατασκευή πέντε LPG carriers, με ορίζοντα παράδοσης τον Σεπτέμβριο του 2027. Επιπλέον, η Samsung Heavy Industries εξασφάλισε παραγγελία για την κατασκευή δύο LNG carriers έναντι $514 εκατ., με εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης τον Απρίλιο του 2027, ενώ η Hanwha Ocean εξασφάλισε παραγγελία για την κατασκευή ενός FSRU έναντι $413 εκατ., με ορίζοντα τον Οκτώβριο του 2027.

Με τις τελευταίες παραγγελίες, HD KSOE και Hanwha Ocean συνεχίζουν να υπερκαλύπτουν τους ετήσιους στόχους τους ($13,5 δισ. και $3,5 δισ. αντίστοιχα), ενώ η Samsung Heavy Industries φτάνει τις παραγγελίες αξίας $5,4 δισ. φέτος, έναντι στόχου για $9,7 δισ.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

LNG vs μεθανόλη: Πού γέρνει η ζυγαριά των παραγγελιών

To LNG αποτέλεσε το κορυφαία προτιμητέο ναυτιλιακό καύσιμο για τα πλοία που παραγγέλθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, σύμφωνα με δεδομένα του Alternative Fuels Insights platform…

«Πράσινο φως» της ΕΕ για δασμούς στα κινεζικά ηλεκτρικά οχήματα

Η πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να επιβληθούν επιπλέον δασμοί σε κινεζικής κατασκευής ηλεκτρικά αυτοκίνητα εξασφάλισε την απαραίτητη υποστήριξη από τα κράτη μέλη, όπως ανέφερε…

Αποκτήστε το τεύχος Σεπτεμβρίου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }