Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Σημαντική διεθνής αναγνώριση για την ITA Airways

Σημαντική διεθνής αναγνώριση για την ITA Airways

Email
LinkedIn
Facebook
X

Η ITA Airways έλαβε μια νέα σημαντική διεθνή αναγνώριση, κατακτώντας την τέταρτη θέση στην κατηγορία «Best Inflight Food» του USA Today 10Best Readers’ Choice Award 2024. Στην κατάταξη που τιμά τις δέκα κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες για την εμπειρία τους στην εστίαση εν πτήσει, η ITA Airways κατέχει υπερήφανα την υψηλότερη θέση μεταξύ των ευρωπαϊκών αερομεταφορέων.

«Είναι τιμή μας να λαμβάνουμε αυτή τη σημαντική αναγνώριση από τους αναγνώστες του USA Today10Best. Επιβεβαιώνει την αφοσίωσή μας στο να προσφέρουμε στους επιβάτες μας μια πραγματικά αξέχαστη και μοναδική ιταλική εμπειρία κάθε φορά που πετούν μαζί μας. Στόχος μας είναι να κάνουμε τους επιβάτες να αισθάνονται ότι βυθίζονται στην ιταλική κουλτούρα μόλις επιβιβαστούν, ξεκινώντας από το γεύμα εν πτήσει», δήλωσε ο Andrea Benassi, Γενικός Διευθυντής της ITA Airways «Με μενού σχεδιασμένα από Ιταλούς σεφ με αστέρια Michelin, η ITA Airways φέρνει τις πλούσιες γεύσεις της ιταλικής κουζίνας στους αιθέρες, προσφέροντας στους πελάτες μας μια αυθεντική γεύση της Ιταλίας σε όλες τις διηπειρωτικές πτήσεις», πρόσθεσε ο Benassi.

Το 2024 σηματοδοτεί μια χρονιά σημαντικής ανάπτυξης για την ITA Airways. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η εταιρεία εξυπηρέτησε 57 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων 16 εσωτερικών, 26 διεθνών και 15 διηπειρωτικών δρομολογίων, με νέες απευθείας πτήσεις από τη Ρώμη προς Σικάγο, Τορόντο, Ριάντ, Άκρα, Ντακάρ και Τζέντα. Οι επιβάτες που φθάνουν στη Ρώμη μπορούν εύκολα να συνδεθούν με το εκτεταμένο εγχώριο και ευρωπαϊκό δίκτυο της ITA Airways από τον κύριο κόμβο της στη Ρώμη Fiumicino.

Κατά την επερχόμενη χειμερινή περίοδο, η ITA Airways επεκτείνει τις υπηρεσίες της προς την Ασία, εγκαινιάζοντας νέες απευθείας συνδέσεις με το Ντουμπάι, στις 27 Οκτωβρίου, και την Μπανγκόκ, στις 16 Νοεμβρίου, παρέχοντας απρόσκοπτη συνδεσιμότητα για τους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

LNG vs μεθανόλη: Πού γέρνει η ζυγαριά των παραγγελιών

To LNG αποτέλεσε το κορυφαία προτιμητέο ναυτιλιακό καύσιμο για τα πλοία που παραγγέλθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, σύμφωνα με δεδομένα του Alternative Fuels Insights platform…

«Πράσινο φως» της ΕΕ για δασμούς στα κινεζικά ηλεκτρικά οχήματα

Η πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να επιβληθούν επιπλέον δασμοί σε κινεζικής κατασκευής ηλεκτρικά αυτοκίνητα εξασφάλισε την απαραίτητη υποστήριξη από τα κράτη μέλη, όπως ανέφερε…

Αποκτήστε το τεύχος Σεπτεμβρίου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }