Loading: News Submenu
Header Scripts Init

«Marvel Phoenix», το σύγχρονο νεότευκτο της GasLog

«Marvel Phoenix», το σύγχρονο νεότευκτο της GasLog

Email
LinkedIn
Facebook
X

Την τελετή ονοματοδοσίας και την παράδοση ενός σύγχρονου νεότευκτου LNG carrier νοτιοκορεατικής ναυπήγησης γνωστοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η GasLog.

Credit: GasLog

Ειδικότερα, πρόκειται για το «Marvel Phoenix», μεταφορικής ικανότητας 174.000 κ.μ. το οποίο έλαβε το όνομά του στις 30 Σεπτεμβρίου 2024 σε υποδομές της Hanwha Ocean στη Νότια Κορέα. Ανάδοχος του πλοίου ήταν η κ. Zhou Ling, Head of the Shipping Department της CMBFL (Capital Merchant Banking and Finance Limited).

Credit: GasLog

Το πλοίο παραδόθηκε στη GasLog στις 2 Οκτωβρίου. Το «Marvel Phoenix» είναι εξοπλισμένο με δύο μηχανές HP-2S MEGI, ενώ είναι σε θέση να επιχειρεί σε συνθήκες πάγου με τη συνοδεία παγοθραυστικών πλοίων. Πέραν αυτού, είναι εξοπλισμένο με ένα πλήρες σύστημα επαναυγροποίησης.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

LNG vs μεθανόλη: Πού γέρνει η ζυγαριά των παραγγελιών

To LNG αποτέλεσε το κορυφαία προτιμητέο ναυτιλιακό καύσιμο για τα πλοία που παραγγέλθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, σύμφωνα με δεδομένα του Alternative Fuels Insights platform…

«Πράσινο φως» της ΕΕ για δασμούς στα κινεζικά ηλεκτρικά οχήματα

Η πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να επιβληθούν επιπλέον δασμοί σε κινεζικής κατασκευής ηλεκτρικά αυτοκίνητα εξασφάλισε την απαραίτητη υποστήριξη από τα κράτη μέλη, όπως ανέφερε…

Αποκτήστε το τεύχος Σεπτεμβρίου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }