Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Κρίση στην Ερυθρά Θάλασσα: Τρένα και αεροπλάνα στη φαρέτρα εταιρειών λιανικής

Κρίση στην Ερυθρά Θάλασσα: Τρένα και αεροπλάνα στη φαρέτρα εταιρειών λιανικής

Email
LinkedIn
Facebook
X

Τρένα και αεροπλάνα φαίνεται πως επιστρατεύει ο ευρωπαϊκός όμιλος λιανικής Pepco για τις μεταφορικές του ανάγκες, ενόσω η κρίση στην Ερυθρά Θάλασσα επιμένει, θέτοντας σε κίνδυνο τη ναυσιπλοΐα.

Η εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Βαρσοβίας ιδιοκτήτρια των εμπορικών σημάτων Pepco, Poundland και Dealz προειδοποίησε τον Ιούλιο για ενδεχόμενες καθυστερήσεις στη μεταφορά προϊόντων με τελικό προορισμό τα ράφια των καταστημάτων κατά το τρίτο τρίμηνο.

Πρόσφατα ο όμιλος ανακοίνωσε ότι το ζήτημα συνέχισε να επηρεάζει «τη συνεπή και έγκαιρη διαθεσιμότητα» των αποθεμάτων, με αποτέλεσμα την ετήσια πτώση των εσόδων. Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι «οι ενέργειες μετριασμού, οι οποίες περιλαμβάνουν την αποστολή προϊόντων νωρίτερα, τη βελτιστοποίηση των δρομολογίων αποστολής και την επιλεκτική χρήση ταχύτερων επιλογών μεταφοράς, αναμένεται να βελτιώσουν τη διαθεσιμότητα κατά το πρώτο εξάμηνο του οικονομικού έτους 2025», ανέφερε. Σημειώνεται ότι το οικονομικό έτος 2024/25 της Pepco αρχίζει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Το μέλλον της διά θαλάσσης μεταφοράς ρωσικού πετρελαίου, γρίφος για δυνατούς λύτες

Παρότι ένα μεγάλο μέρος των ρωσικών διά θαλάσσης εξαγωγών πετρελαίου και παραγώγων του μεταφέρονται από πλοία του λεγόμενου «σκοτεινού» στόλου, οι μεταβολές που καταγράφονται…

Επιβατικές μεταφορές μηδενικών εκπομπών: Ο ρόλος των seagliders στη Β. Αμερική

Η REGENT Craft, κατασκευαστής υβριδικών πλοίων (seagliders), ανακοίνωσε πρόσφατα μια σημαντική συνεργασία με την UrbanLink Air Mobility, εταιρεία προηγμένης αεροκινητικότητας με έδρα τη Νότια…

Αποκτήστε το τεύχος Σεπτεμβρίου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }