Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Ποιες οι τελευταίες εκτιμήσεις για τις εξαγωγές LNG της Ρωσίας

Ποιες οι τελευταίες εκτιμήσεις για τις εξαγωγές LNG της Ρωσίας

Email
LinkedIn
Facebook
X

Στους 35 εκατ. τόνους θα διαμορφωθούν οι εξαγωγές LNG της Ρωσίας το 2024, σύμφωνα με όσα τόνισε σε δημοσιογράφους ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Αλεξάντερ Νόβακ στο περιθώριο της Russian Energy Week.

Η ομοσπονδιακή στατιστική υπηρεσία της Ρωσίας Rosstat ανακοίνωσε ότι η παραγωγή LNG της Ρωσίας το διάστημα Ιανουαρίου-Αυγούστου 2024 άγγιξε τους 22,4 εκατ. τόνους, αριθμός αυξημένος κατά 7,3% συγκριτικά με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Ο Νόβακ δήλωσε, στις αρχές του 2024, ότι οι εξαγωγές ρωσικού υγροποιημένου φυσικού αερίου μειώθηκαν κατά 1,9% το 2023, σε 45,4 δισ. κ.μ. από 46,3 δισ. κ.μ. το προηγούμενο έτος. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Rosstat, η παραγωγή LNG ανήλθε σε 32,9 εκατ. τόνους το 2023.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Νέα δεδομένα για τη συνεργασία ελληνικής και τουρκικής ακτοφυλακής

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική συνομιλία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστου Στυλιανίδη με τον Τούρκο Υπουργό Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια. Η επικοινωνία τους…

C&A Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε.: Επιτυχείς εργασίες συντήρησης στις εγκαταστάσεις της Korinthos Power S.A.

Η C&A Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε. πρόσφατα ολοκλήρωσε επιτυχώς, σειρά εργασιών συντήρησης στις εγκαταστάσεις της Korinthos Power S.A., Μονάδας Συνδυασμένου Κύκλου 437 MW του Ομίλου…

Αποκτήστε το τεύχος Σεπτεμβρίου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }