Loading: News Submenu
Header Scripts Init

CMA CGM Philippines: Επιτυχές το κάλεσμα των Φιλιππίνων στις κορυφαίες liner εταιρείες

CMA CGM Philippines: Επιτυχές το κάλεσμα των Φιλιππίνων στις κορυφαίες liner εταιρείες

Email
LinkedIn
Facebook
X

H CNC, θυγατρική της CMA CGM που δραστηριοποιείται στις θαλάσσιες μεταφορές μικρών αποστάσεων της Ασίας, εκκίνησε μια νέα εταιρεία με την ονομασία CMA CGM Philippines Shipping, η οποία θα αποτελέσει την πρώτη εξ ολοκλήρου ξένη εταιρεία που θα επιχειρεί σε εγχώριες τακτικές γραμμές των Φιλιππίνων.

Η κίνηση είναι αποτέλεσμα της πολιτικής απόφασης του προέδρου Marcos να χαλαρώσει τους περιορισμούς περί καμποτάζ στις Φιλιππίνες, επιτρέποντας και σε ξένα σχήματα να διαχειρίζονται εσωτερικές γραμμές και δίκτυα.

Η νέα υπηρεσία θα εκκινήσει με το πλοίο «CNC Pilipinas», ένα containership 1.037 ΤΕUs και σημαίας Φιλιππίνων. Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η νέα υπηρεσία θα δώσει στους Φιλιππινέζους ναυτικούς τη δυνατότητα εκπαίδευσης με βάση τις διεθνείς προδιαγραφές. Η CMA CGM Philippines Shipping θα απασχολεί αποκλειστικά Φιλιππινέζους ναυτικούς σε συμφωνία με τους τοπικούς κανονισμούς.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Νέα δεδομένα για τη συνεργασία ελληνικής και τουρκικής ακτοφυλακής

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική συνομιλία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστου Στυλιανίδη με τον Τούρκο Υπουργό Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια. Η επικοινωνία τους…

C&A Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε.: Επιτυχείς εργασίες συντήρησης στις εγκαταστάσεις της Korinthos Power S.A.

Η C&A Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε. πρόσφατα ολοκλήρωσε επιτυχώς, σειρά εργασιών συντήρησης στις εγκαταστάσεις της Korinthos Power S.A., Μονάδας Συνδυασμένου Κύκλου 437 MW του Ομίλου…

Αποκτήστε το τεύχος Σεπτεμβρίου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }