Loading: News Submenu
Header Scripts Init

C&A Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε.: Επιτυχείς εργασίες συντήρησης στις εγκαταστάσεις της Korinthos Power S.A.

C&A Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε.: Επιτυχείς εργασίες συντήρησης στις εγκαταστάσεις της Korinthos Power S.A.

Email
LinkedIn
Facebook
X

Η C&A Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε. πρόσφατα ολοκλήρωσε επιτυχώς, σειρά εργασιών συντήρησης στις εγκαταστάσεις της Korinthos Power S.A., Μονάδας Συνδυασμένου Κύκλου 437 MW του Ομίλου Metlen. Οι εργασίες αυτές περιλάμβαναν:

  • Μετρήσεις Αντίστασης και Αντίστασης Μόνωσης: Εκτελέστηκαν μετρήσεις στους μετασχηματιστές, στους κινητήρες, καθώς και στους πόλους της γεννήτριας, με σκοπό την εξασφάλιση της άριστης λειτουργικής κατάστασης των συστημάτων.
  • Καθαρισμός Εξοπλισμού: Πραγματοποιήθηκε καθαρισμός στους μετασχηματιστές, στους κινητήρες, στους διακόπτες, καθώς και στη γεννήτρια, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη και αποτελεσματική λειτουργία τους.
  • Έλεγχος και Αντικατάσταση Αισθητήρων: Διεξήχθη έλεγχος της καλής λειτουργίας σε διάφορους αισθητήρες και όργανα μέτρησης. Όπου κρινόταν απαραίτητο, αντικαταστάθηκαν οι ελαττωματικοί αισθητήρες για τη βέλτιστη λειτουργία των συστημάτων.

Όλες οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με τη συνεργασία και καθοδήγηση των μηχανικών της Korinthos Power S.A., διασφαλίζοντας την τήρηση των υψηλότερων προτύπων ποιότητας και ασφάλειας.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Σχετικά Άρθρα

Νέα δεδομένα για τη συνεργασία ελληνικής και τουρκικής ακτοφυλακής

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική συνομιλία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστου Στυλιανίδη με τον Τούρκο Υπουργό Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια. Η επικοινωνία τους…

Αποκτήστε το τεύχος Σεπτεμβρίου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }