Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Το παγκοσμίως πρώτο LNG carrier με δύο ιστία Wind Challenger

Το παγκοσμίως πρώτο LNG carrier με δύο ιστία Wind Challenger

Email
LinkedIn
Facebook
X

Το πρώτο LNG carrier παγκοσμίως με δύο ιστία Wind Challenger βρίσκεται προ των πυλών, καθώς οι εταιρείες Mitsui O.S.K. Lines και Chevron ήρθαν σε συμφωνία για πλοίο που θα παραδοθεί το 2026 και θα ναυλωθεί από τη Chevron Asia Pacific Shipping Pte. Ltd.

Την ικανοποίησή της για τη συγκεκριμένη συμφωνία εξέφρασε σε σχετική ανακοίνωση η κ. Barbara Pickering, πρόεδρος της Chevron Shipping Company. «Πρόκειται για ακόμα ένα παράδειγμα αξιοποίησης καινοτόμου προσέγγισης για τη μείωση της ανθρακικής έντασης του στόλου μας LNG carriers», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Το πλοίο βρίσκεται υπό ναυπήγηση σε υποδομές της Hanwha Ocean και διαθέτει μεταφορική ικανότητα 174.000 κ.μ. και έχει μήκος περίπου 286 μ.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Η αντίδραση της CLIA στα επικείμενα τέλη κρουαζιέρας στην Ελλάδα

Τις πρώτες αντιδράσεις της, αναφορικά με το τέλος που επιβάλλει η ελληνική κυβέρνηση στα κρουαζιερόπλοια που θα επισκέπτονται λιμένες της Ελλάδας, γνωστοποίησε μέσω σχετικής…

Π. Ξενοκώστας: Το μεγάλο δίλλημα της Ελλάδας για τα ναυπηγεία της

Με αφορμή τη δημοσίευση της Έκθεσης Ντράγκι, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ελληνικών Ναυπηγείων (ΕΕΝ), Παναγιώτης Τ. Ξενοκώστας, προχώρησε στη σύνταξη ενός…

Αποκτήστε το τεύχος Σεπτεμβρίου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }