Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Novatek: «Δεν εμπλεκόμαστε στη διαχείριση σκοτεινού στόλου»

Novatek: «Δεν εμπλεκόμαστε στη διαχείριση σκοτεινού στόλου»

Email
LinkedIn
Facebook
X

Στα όποια δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου που κάνουν λόγο για ανάμειξή της στη διαχείριση ενός «σκοτεινού στόλου» LNG carriers απάντησε μέσω ανακοίνωσης η Novatek.

Στην ανακοίνωση τονίζεται χαρακτηριστικά: «Λόγω των αυξανόμενων περιπτώσεων παραπληροφόρησης που δημοσιεύονται στα μέσα ενημέρωσης και επηρεάζουν τις δραστηριότητες και τη φήμη της Novatek, σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία είναι ένας από τους συμμετέχοντες στην Arctic LNG 2 LLC, ενώ οι εργαζόμενοι της εταιρείας δεν απασχολούνται στο project. Όλες οι δραστηριότητες του Arctic LNG 2 LLC, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργικών και εμπορικών δραστηριοτήτων, ελέγχονται αποκλειστικά από τη διοίκηση της Arctic LNG 2».

Ακόμη, η Novatek σημειώνει ότι οι ισχυρισμοί που διατυπώθηκαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ότι δηλαδή η εταιρεία εμπλέκεται στη δημιουργία και στη διαχείριση ενός «σκοτεινού στόλου», καθώς και στη φόρτωση προϊόντων από το έργο Arctic LNG 2, είναι αναληθείς και δεν ανταποκρίνονται στα γεγονότα.

«Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι οι μόνες αξιόπιστες πηγές πληροφόρησης σχετικά με τις δραστηριότητες της Novatek είναι η επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, καθώς και τα δελτία Τύπου και οι επίσημες δηλώσεις και σχόλια των μελών του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Αυτόνομη ναυτιλία: Προηγμένο σύστημα ΑΙ στο επίκεντρο συνεργασίας

Η αυτόνομη πλοήγηση θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα στον τομέα της ναυτιλιακής τεχνολογίας, προσφέροντας μεγάλες δυνατότητες για τη βελτίωση της ασφάλειας και…

3ο Φεστιβάλ Χίου: Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην ημερίδα για την Κλιματική Αλλαγή

Την Α.Θ. Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο υποδέχθηκε με τιμές Αρχηγού Κράτους ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο λιμάνι της…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }