Loading: News Submenu
Header Scripts Init

«Νέο αίμα» στις τακτικές γραμμές εν μέσω της κρίσης στην Ερυθρά Θάλασσα

«Νέο αίμα» στις τακτικές γραμμές εν μέσω της κρίσης στην Ερυθρά Θάλασσα

Email
LinkedIn
Facebook
X

Tην εκκίνηση μιας νέας τακτικής γραμμής, που θα συνδέει το λιμάνι της Ερυθράς Θάλασσας Jeddah Islamic Port με τα λιμάνια Mundra και Nhava Sheva της Ινδίας, δύο από τα μεγαλύτερα εμπορικά λιμάνια της χώρας, ανακοίνωσε η Folk Maritime.

Στη σχετική ανακοίνωση της σαουδαραβικής εταιρείας τονίζεται ότι η έναρξη της νέας υπηρεσίας θα ενισχύσει τη διά θαλάσσης συνδεσιμότητα μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Ινδίας, τονώνοντας το διμερές εμπόριο. Άλλωστε, η Σαουδική Αραβία είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος της Ινδίας και η Ινδία ο δεύτερος μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος της Σαουδικής Αραβίας.

Για την εν λόγω υπηρεσία, η Folk Maritime θα συνεργαστεί με την Asyad Line του Ομάν μέσω ειδικής συμφωνίας Vessel Sharing Agreement (VSA). H σύμπραξη υπογραμμίζει την εστίαση στην περιφερειακή συνεργασία.

Διαφαίνεται συνεπώς ότι η κρίση στην Ερυθρά Θάλασσα δημιουργεί ένα περιβάλλον ενδυνάμωσης των περιφερειακών παικτών της liner αγοράς.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Αυτόνομη ναυτιλία: Προηγμένο σύστημα ΑΙ στο επίκεντρο συνεργασίας

Η αυτόνομη πλοήγηση θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα στον τομέα της ναυτιλιακής τεχνολογίας, προσφέροντας μεγάλες δυνατότητες για τη βελτίωση της ασφάλειας και…

3ο Φεστιβάλ Χίου: Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην ημερίδα για την Κλιματική Αλλαγή

Την Α.Θ. Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο υποδέχθηκε με τιμές Αρχηγού Κράτους ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο λιμάνι της…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }