Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Για πρώτη φορά κρουαζιερόπλοιο στα Ψαρά

Για πρώτη φορά κρουαζιερόπλοιο στα Ψαρά

Email
LinkedIn
Facebook
X

Τη χαρά να υποδεχτεί για πρώτη φορά κρουαζιερόπλοιο είχε το ακριτικό νησί των Ψαρών. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 28 Αυγούστου το κρουαζιερόπλοιο, Variety Voyager της εταιρείας VARIETY CRUISES προσέγγισε το λιμάνι του νησιού για μια ημέρα.

Το κρουαζιερόπλοιο μετέφερε 55 ξένους τουρίστες, οι οποίοι μαζί με το πλήρωμα και τους ιδιοκτήτες της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις φυσικές ομορφιές, την πλούσια ιστορία και την αυθεντική φιλοξενία των κατοίκων των Ψαρών. Την ξενάγηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών Κωνσταντίνος Βρατσάνος και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νταϊάνα Κατακουζηνού.

Credit: politischios.gr

«Η επίσκεψη αυτή αποτελεί ορόσημο για το νησί μας και την τοπική μας κοινωνία, καθώς σηματοδοτεί μια πολλά υποσχόμενη αρχή για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας. Η εξωστρέφεια του δήμου μας τα τελευταία χρόνια προσελκύει ολοένα και περισσότερους επισκέπτες που έρχονται να γνωρίσουν από κοντά το ιστορικό νησί του Βορείου Αιγαίου με την άγρια ομορφιά», δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών Κωνσταντίνος Βρατσάνος.

Η πρώτη αυτή επίσκεψη ξένων τουριστών μέσω κρουαζιερόπλοιου στα Ψαρά δημιουργεί τις βάσεις για την προώθηση του νησιού ως έναν ξεχωριστό τουριστικό προορισμό, ενισχύοντας τη φήμη του στο διεθνές κοινό και ενδυναμώνοντας την τοπική οικονομία.

Πηγή: politischios.gr

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Εγκαίνια νέου κέντρου έρευνας και ανάπτυξης κινητήρων υδρογόνου στην Ιαπωνία

Η Ιαπωνία βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή στην προσπάθεια μετάβασης σε καθαρότερες και πιο βιώσιμες ενεργειακές λύσεις, με την τεχνολογία υδρογόνου να αποτελεί κεντρικό…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }