Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Συνοριακοί έλεγχοι ΕΕ: Το Λονδίνο ετοιμάζεται για τα νέα δεδομένα στο εμπόριο

Συνοριακοί έλεγχοι ΕΕ: Το Λονδίνο ετοιμάζεται για τα νέα δεδομένα στο εμπόριο

Email
LinkedIn
Facebook
X

Περισσότερα από τέσσερα χρόνια μετά την επίσημη αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ, οι 27 χώρες της ΕΕ αναμένεται να εισαγάγουν ένα νέο ψηφιακό σύστημα εισόδου και εξόδου (EES) από τα σύνορα του Ηνωμένου Βασιλείου, το φθινόπωρο του 2024.

Έτσι, η κυβέρνηση των Εργατικών του Ηνωμένου Βασιλείου αποφάσισε να δαπανήσει περίπου $13,9 εκατ., προκειμένου να βοηθήσει τα λιμάνια και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς της χώρας να προβούν στις απαραίτητες αλλαγές. Η συγκεκριμένη απόφαση αποσκοπεί στον περιορισμό του χρόνου αναμονής και στην εξάλειψη της συμφόρησης κατά τη διαδικασία καταγραφής των υπηκόων του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως αναμένεται να επιβάλει η ΕΕ.

Το λιμάνι του Ντόβερ, ο σιδηροδρομικός τερματικός Eurotunnel Folkestone στη σήραγγα της Μάγχης, όπως και εκείνος του St. Pancras, θα λάβουν από $4,6 εκατ. περίπου το καθένα.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Αυτόνομη ναυτιλία: Προηγμένο σύστημα ΑΙ στο επίκεντρο συνεργασίας

Η αυτόνομη πλοήγηση θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα στον τομέα της ναυτιλιακής τεχνολογίας, προσφέροντας μεγάλες δυνατότητες για τη βελτίωση της ασφάλειας και…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }