Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Σταθερότητα στη ναυλαγορά των LPG carriers

Σταθερότητα στη ναυλαγορά των LPG carriers

Email
LinkedIn
Facebook
X

Σταθεροί παρέμειναν οι ναύλοι των LPG carriers την εβδομάδα με πέρας την Τετάρτη 28 Αυγούστου, ανεξαρτήτως του μεγέθους των πλοίων. Πιο συγκεκριμένα, βάσει σχετικής έκθεσης της ναυλομεσιτικής Fearnleys, οι ναύλοι των VLGCs, LGCs και MGCs δεν κατέγραψαν καμία μεταβολή.

Ειδικότερα, οι ναύλοι των VLGCs μεταφορικής ικανότητας 84.000 κ.μ. ανέρχονται σε $1,4 εκατ. μηνιαίως. Εκείνοι των LGCs μεταφορικής ικανότητας 60.000 κ.μ. ανέρχονται σε $700.000 μηνιαίως, ενώ εκείνοι των MGCs μεταφορικής ικανότητας 38.000 κ.μ. ανέρχονται σε $860.000 μηνιαίως.

Και για τα τρία μεγέθη οι ναύλοι βρίσκονται σε αρκετά χαμηλότερα επίπεδα σε ετήσια βάση. Μάλιστα, για τα MGCs, βάσει της Fearnleys, οι ναύλοι είναι οι χαμηλότεροι που έχουν καταγραφεί το τελευταίο έτος.

Πέραν αυτού, είναι ενδιαφέρον ότι οι ναύλοι των MGCs, που είναι αρκετά μικρότερης μεταφορικής ικανότητας από ό,τι τα LGCs, είναι υψηλότεροι.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Η Orsted λέει «αντίο» στον άνθρακα

Ορόσημο στην πορεία που χαράσσει τα τελευταία χρόνια προς την απανθρακοποίηση των δραστηριοτήτων της αποτελεί η απόφαση της Orsted να διακόψει οριστικά τη λειτουργία…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }