Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Με φινλανδική υπογραφή έως και τρία ακόμα κρουαζιερόπλοια στον στόλο της Royal Caribbean

Με φινλανδική υπογραφή έως και τρία ακόμα κρουαζιερόπλοια στον στόλο της Royal Caribbean

Email
LinkedIn
Facebook
X

O όμιλος Royal Caribbean και τα ναυπηγεία Meyer Turku υπέγραψαν συμφωνία για το τέταρτο κρουαζιερόπλοιο της σειράς Icon.

Η συγκεκριμένη συμφωνία περιλαμβάνει ακόμη την επιλογή ναυπήγησης ενός πέμπτου και έκτου κρουαζιερόπλοιου της σειράς Icon. Σημειώνεται ότι το τέταρτο Icon κρουαζιερόπλοιο θα παραδοθεί στη Royal Caribbean το 2027.

«Η παραγγελία αυτή αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για το μέλλον της ναυπηγικής βιομηχανίας στο ναυτιλιακό δίκτυο της Φινλανδίας. Με το “Icon of the Seas”, η ομάδα μας, αποτελούμενη από το ναυπηγείο και τους συνεργάτες μας, κατασκεύασε ένα εξαιρετικό πλοίο όσον αφορά την ενεργειακή απόδοση και την εμπειρία του πελάτη. Πρόκειται για μία ακόμα αναγνώριση του επαγγελματισμού του προσωπικού μας και της ηγετικής μας θέσης στην καινοτομία και στην πράσινη μετάβαση της ναυτιλιακής βιομηχανίας», σχολιάζει ο Tim Meyer, διευθύνων σύμβουλος του φινλανδικού ναυπηγείου.

«Το “Icon of the Seas” δεν μοιάζει με οτιδήποτε άλλο έχει δει ο κόσμος στο παρελθόν, και μόλις τώρα ξεκινάμε», πρόσθεσε ο Michael Bayley, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean International.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Εγκαίνια νέου κέντρου έρευνας και ανάπτυξης κινητήρων υδρογόνου στην Ιαπωνία

Η Ιαπωνία βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή στην προσπάθεια μετάβασης σε καθαρότερες και πιο βιώσιμες ενεργειακές λύσεις, με την τεχνολογία υδρογόνου να αποτελεί κεντρικό…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }