Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Η Maersk στους αιθέρες: Το πρώτο Boeing 777 του στόλου της

Η Maersk στους αιθέρες: Το πρώτο Boeing 777 του στόλου της

Email
LinkedIn
Facebook
X

O κολοσσός της liner ναυτιλίας Maersk έχει επενδύσει στρατηγικά τα τελευταία έτη στην επέκταση των δραστηριοτήτων τόσο στις αερομεταφορές όσο και στις χερσαίες μεταφορές.

Μάλιστα, βάσει σχετικής ανακοίνωσης, τον περασμένο Ιούλιο η Maersk παρέλαβε το πρώτο από δύο Boeing 777 αεροσκάφη που έχει παραγγείλει, ενισχύοντας τις δυνατότητές της και καταγράφοντας συνάμα ένα ορόσημο για τη δανική βιομηχανία αερομεταφορών, καθώς αποτελεί την πρώτη δανική εταιρεία που καλωσορίζει στον στόλο της αεροσκάφος του συγκεκριμένου τύπου.

Η παραπάνω εξέλιξη αντανακλά τη στρατηγική της εταιρείας να παρέχει εναλλακτικές και ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της. Τη συγκεκριμένη περίοδο, η αξία αυτής της δυνατότητας καθίσταται ολοένα και πιο έντονη, δεδομένων των καθυστερήσεων σε διεθνείς λιμένες και της ζήτησης των εταιρειών λιανικής να εξασφαλίσουν νωρίτερα του αναμενομένου τις απαραίτητες ποσότητες εμπορευμάτων για τα Χριστούγεννα.

Το νεότερο αεροσκάφος της Maersk θα εξυπηρετεί τις μεταφορικές ανάγκες των πελατών της από την Κίνα και τη Δανία. Οι εβδομαδιαίες πτήσεις θα είναι τρεις και αργότερα θα αυξηθούν σε έξι, λογικά αφότου παραδοθεί και το δεύτερο αεροσκάφος.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

LNG carriers: Ανυποχώρητη η ψαλίδα στους ναύλους μεταξύ Ανατολής και Δύσης

Παρά την πτώση των ναύλων ανατολικά του Σουέζ, η ψαλίδα μεταξύ Λεκάνης του Ειρηνικού και Λεκάνης του Ατλαντικού δεν υποχωρεί ιδιαίτερα. Ειδικότερα, βάσει σχετικής…

Η Orsted λέει «αντίο» στον άνθρακα

Ορόσημο στην πορεία που χαράσσει τα τελευταία χρόνια προς την απανθρακοποίηση των δραστηριοτήτων της αποτελεί η απόφαση της Orsted να διακόψει οριστικά τη λειτουργία…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }