Loading: News Submenu
Header Scripts Init

«ΔΕΚΑ ΑΕΒΕ»: Πιστή στην παράδοση με το βλέμμα μέλλον

«ΔΕΚΑ ΑΕΒΕ»: Πιστή στην παράδοση με το βλέμμα μέλλον

Email
LinkedIn
Facebook
X

Η εταιρεία «ΔΕΚΑ ΑΕΒΕ» ιδρύθηκε το 1940 και δραστηριοποιείται στην Εισαγωγή & Εμπορία Οργάνων Μέτρησης – Αυτοματισμού & Βιομηχανικών Ειδών.

Με μία ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία στην ελληνική αγορά και συγκεκριμένα, στους τομείς του αυτοματισμού ναυτιλίας και βιομηχανίας και με γνώμονα πάντα την αρτιότερη και συνεπέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η ΔΕΚΑ ΑΕΒΕ προκειμένου να ανταποκριθεί πληρέστερα στις προκλήσεις των καιρών, εξειδικεύεται διαρκώς επιδιώκοντας πάντα τη βελτιστοποίηση της γνώσης και της απόδοσής της.

Οι έμπειροι συνεργάτες της, τόσο στον εμπορικό όσο και τον τεχνικό τομέα, αποτελούν τους πολύτιμους αρωγούς στη συνεχή προσπάθεια κάλυψης των αναγκών των πελατών της, που την εμπιστεύονται όλα αυτά τα 84 χρόνια.

Από το 2009, το εργαστήριο διακριβώσεων της ΔΕΚΑ ΑΕΒΕ παρέχει διαπιστευμένες υπηρεσίες διακρίβωσης στις εγκαταστάσεις της αλλά και στις εγκαταστάσεις του πελάτη.

Η διαπίστευση έχει δοθεί από το Ελληνικό Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ), σύμφωνα με το DIN EN ISO / IEC 17025, ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας, που λειτουργεί ως μια απρόσκοπτη συνέχιση άλλων συστημάτων, όπως το ISO 9001.

Η διαπίστευση του εργαστηρίου αποδεικνύει το αξιόπιστο του τεχνικού εξοπλισμού της ΔΕΚΑ ΑΕΒΕ, την ικανότητα, την εμπειρία και τις δεξιότητες των στελεχών του και το αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης ποιότητας.

Σε όλες τις συνεργασίες της ΔΕΚΑ παρέχεται η αρχική διακρίβωση και η εγκατάσταση των καταγραφικών, η αρχική παραμετροποίηση και εκπαίδευση του προσωπικού στον χειρισμό και τη λειτουργία του συστήματος, η ετήσια διακρίβωση των καταγραφικών, τηλεφωνική και οι εγκαταστάσεις του πελάτη τεχνική υποστήριξη.

Η εταιρεία ΔΕΚΑ ΑΕΒΕ αντιπροσωπεύει διάσημους και ηγετικούς κατασκευαστικούς οίκους του εξωτερικού, όπως την WIKA, προμηθεύοντας με αξιόπιστα όργανα μέτρησης, πίεσης, θερμοκρασίας, στάθμης, ροής και άλλων μεγεθών.

Με σεβασμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης, η ΔΕΚΑ ΑΕΒΕ συνεχίζει να παρέχει επιτυχείς λύσεις και υπηρεσίες, σε ένα ευρύ φάσμα πελατών που ανήκει σε παραγωγικές δραστηριότητες όπως Βιομηχανία, Ναυτιλία, Ενέργεια, Κατασκευές, Εργαστηριακές και λοιπές εφαρμογές.

Η έδρα της εταιρείας τα τελευταία χρόνια είναι σε νέα υπερσύγχρονα κτίρια στον Πειραιά, Πολυδεύκους 40, 2.000 τετραγωνικών μέτρων όπου λειτουργούν οι αποθήκες, το εργαστήριο διακρίβωσης και τα γραφεία. Από το 2005, έχοντας ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της Βόρειας Ελλάδας, λειτουργεί υποκατάστημα και στην Θεσσαλονίκη στην οδό Μοναστηρίου 313.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Σχετικά Άρθρα

Εγκαίνια νέου κέντρου έρευνας και ανάπτυξης κινητήρων υδρογόνου στην Ιαπωνία

Η Ιαπωνία βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή στην προσπάθεια μετάβασης σε καθαρότερες και πιο βιώσιμες ενεργειακές λύσεις, με την τεχνολογία υδρογόνου να αποτελεί κεντρικό…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }