Loading: News Submenu
Header Scripts Init

CMA CGM: Κινήσεις ματ στις αερομεταφορές

CMA CGM: Κινήσεις ματ στις αερομεταφορές

Email
LinkedIn
Facebook
X

Στην ενίσχυση των αλυσίδων εφοδιασμού του μέσω των αερομεταφορών συνεχίζει να εστιάζει ο κολοσσός CMA CGM. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η CMA CGM AIR CARGO εγκαινιάζει νέα δια-ειρηνική απευθείας σύνδεση μεταξύ Ασίας και Βόρειας Αμερικής.

Ειδικότερα, το δρομολόγιο συνδέει το Χονγκ Κονγκ με το Σικάγο μέσω της Σεούλ και εξυπηρετείται από αεροσκάφος της Boeing, τύπου Β777-200F. Πέραν των τριών τέτοιων αεροσκαφών της Boeing που διαθέτει ήδη η CMA CGM, ο στόλος αεροσκαφών της θα ενισχυθεί περαιτέρω σύντομα.

Η εξέλιξη αυτή θα επιτρέψει στην εταιρεία να πραγματοποιεί επτά πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση, αντανακλώντας την έμφαση που δίνει στην ενίσχυση των αλυσίδων εφοδιασμού της μέσω των αερομεταφορών.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Η νέα πρωτοβουλία της Διώρυγας του Παναμά με φόντο τη σταθερότητα

Εν αναμονή αύξησης των ημερήσιων διελεύσεων από τη Διώρυγα του Παναμά, μετά από μια μακρά περίοδο ξηρασίας που έπληξε τη χώρα της Κεντρικής Αμερικής,…

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για την Equinor

Παρά τις καθολικές προσπάθειες απανθρακοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας, τα ορυκτά καύσιμα εξακολουθούν να καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος της παγκόσμιας ενεργειακής εξίσωσης. Το γεγονός αυτό, σε…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }