Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Η μεγαλύτερη μονάδα εισαγωγής και αποθήκευσης προϊόντων πετρελαίου των Φιλιππίνων σε αναζήτηση επενδυτή

Η μεγαλύτερη μονάδα εισαγωγής και αποθήκευσης προϊόντων πετρελαίου των Φιλιππίνων σε αναζήτηση επενδυτή

Email
LinkedIn
Facebook
X

Σε αναζήτηση επενδυτή βρίσκεται η εταιρεία διαχείρισης της μεγαλύτερης μονάδας εισαγωγής και αποθήκευσης προϊόντων πετρελαίου των Φιλιππίνων, ονόματι Philippine Tank Storage International.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, η σιγκαπουριανή εταιρεία Keppel Infrastructure Trust και η φιλιππινέζικη Metro Pacific Investments Corp., στις οποίες ανήκει η Philippine Tank Storage International από τον Δεκέμβριο του 2020, προσδοκούν ότι μέσω μιας νέας επένδυσης η αποτίμηση της μονάδας θα αγγίξει τα $500 εκατ.

Υπενθυμίζεται ότι η Philippine Tank Storage International διαχειρίζεται εγκαταστάσεις αποθήκευσης και αγωγούς πετρελαίου, συμπεριλαμβανομένων ενός θαλάσσιου τερματικού σταθμού, δεξαμενών αποθήκευσης καυσίμων και εγκαταστάσεις φόρτωσης βυτιοφόρων, σε πρώην στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ.

Τέλος, η συνολική χωρητικότητα των εγκαταστάσεων ανέρχεται στα 6 εκατ. βαρέλια πετρελαίου, ενώ η πληρότητα των δεξαμενών έφτασε το 100%, στα τέλη Δεκεμβρίου του 2023, όταν το 2021 ανερχόταν μόλις στο 66%.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Η νέα πρωτοβουλία της Διώρυγας του Παναμά με φόντο τη σταθερότητα

Εν αναμονή αύξησης των ημερήσιων διελεύσεων από τη Διώρυγα του Παναμά, μετά από μια μακρά περίοδο ξηρασίας που έπληξε τη χώρα της Κεντρικής Αμερικής,…

Το πρώτο πλοίο μεταφοράς αμμωνίας και διοξειδίου του άνθρακα της Ευρώπης

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της σύγχρονης ενεργειακής μετάβασης και της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, η HGK Shipping εγκαινιάζει μια νέα εποχή στις θαλάσσιες μεταφορές με το καινοτόμο…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }