Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Στροφή $1 δισ. της Chevron στην Ινδία

Στροφή $1 δισ. της Chevron στην Ινδία

Email
LinkedIn
Facebook
X

Επένδυση εκατοντάδων εκατομμυρίων, με το βλέμμα στο μέλλον, αναμένεται να πραγματοποιήσει η Chevron στην Ινδία. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Reuters, που επικαλείται πρόσφατες δηλώσεις υπουργών της κυβέρνησης της Ομοσπονδιακής Πολιτείας Καρνατάκα στην Ινδία, η αμερικανική εταιρεία ενέργειας προγραμματίζει επένδυση ύψους $982,2 εκατ. στην πόλη Μπανγκαλόρ της Ινδίας.

Η εν λόγω επένδυση επιβεβαιώνει τη δυναμική που αναπτύσσει η Ινδία στην αγορά πετρελαίου και φυσικού αερίου. Στόχος της Chevron είναι να δημιουργήσει σταδιακά ‒σε βάθος πέντε έως έξι ετών‒ το μεγαλύτερο τεχνολογικό της κέντρο εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στόχος του κέντρου τεχνολογίας θα είναι η ανάπτυξη λύσεων προς οικονομικά προσιτή, αξιόπιστη και καθαρή ενέργεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος επικεφαλής της Chevron India, Akshay Sahni, σε συνέντευξη στους Times of India, δήλωσε ότι η εταιρεία ενέργειας θα προχωρήσει στην πρόσληψη 600 εργαζομένων, έως τα τέλη του 2025, για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Βύθιση «Bayesian»: Έρευνα για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας εις βάρος του καπετάνιου

Ο καπετάνιος του πολυτελούς γιοτ Bayesian, το οποίο βυθίστηκε στα ανοικτά της Σικελίας την προηγούμενη Δευτέρα, ερευνάται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, μετέδωσαν σήμερα ιταλικά…

Ο σκοτεινός στόλος εισχωρεί στο νηολόγιο του Μπαρμπάντος

Η μεταπήδηση πλοίων του σκοτεινού στόλου από νηολόγιο σε νηολόγιο αποτελεί έναν σημαντικό πονοκέφαλο της ναυτιλιακής βιομηχανίας. Βάσει δημοσιεύματος του Bloomberg, μία από τις…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }