Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Το Μεξικό, πόλος έλξης Άμεσων Ξένων Επενδύσεων

Το Μεξικό, πόλος έλξης Άμεσων Ξένων Επενδύσεων

Email
LinkedIn
Facebook
X

Καθώς η ανάγκη αποπληρωμής χρεών, που δημιουργήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, καθιστά ζωτικής σημασίας για τις εταιρείες στο Μεξικό την επάρκεια ρευστότητας, σημαντική άνοδο κατέγραψαν οι Άμεσες Ξένες Επενδύσεις (ΑΞΕ) στο Μεξικό το α΄ εξάμηνο του έτους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Xinhua, που επικαλείται έκθεση του Υπουργείου Οικονομικών του Μεξικού, οι ΑΞΕ στη χώρα της Κεντρικής Αμερικής σημείωσαν ιστορικό υψηλό κατά το α΄ εξάμηνο του τρέχοντος έτους, καθώς ανήλθαν στα $31,096 δισ., σημειώνοντας ετήσια αύξηση κατά 7%.

Από το σύνολο των ΑΞΕ, τα $30,3 δισ. προήλθαν από επανεπενδύσεις κερδών των εταιρειών, ενώ οι νέες επενδύσεις ανήλθαν στα $900 εκατ.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Βύθιση «Bayesian»: Έρευνα για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας εις βάρος του καπετάνιου

Ο καπετάνιος του πολυτελούς γιοτ Bayesian, το οποίο βυθίστηκε στα ανοικτά της Σικελίας την προηγούμενη Δευτέρα, ερευνάται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, μετέδωσαν σήμερα ιταλικά…

Ο σκοτεινός στόλος εισχωρεί στο νηολόγιο του Μπαρμπάντος

Η μεταπήδηση πλοίων του σκοτεινού στόλου από νηολόγιο σε νηολόγιο αποτελεί έναν σημαντικό πονοκέφαλο της ναυτιλιακής βιομηχανίας. Βάσει δημοσιεύματος του Bloomberg, μία από τις…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }