Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Η Qatar Airways σε επενδυτικό «κρεσέντο»;

Η Qatar Airways σε επενδυτικό «κρεσέντο»;

Email
LinkedIn
Facebook
X

Στο «κυνήγι» για περαιτέρω επενδυτικές ευκαιρίες φέρεται να βρίσκεται η Qatar Airways, η οποία πρόσφατα απέκτησε μετοχικό μερίδιο στη νοτιοαφρικανική εταιρεία αερομεταφορών Airlink.

Η Airlink πραγματοποιεί πτήσεις σε περισσότερους από 45 προορισμούς σε 15 αφρικανικές χώρες και όλα δείχνουν πως η κίνηση της Qatar Airways αντανακλά το ενδιαφέρον της για τις αναπτυξιακές προοπτικές των χωρών της Αφρικής.

Όπως υπογραμμίζουν οι Financial Times, το χαρτοφυλάκιο της Qatar Airways είναι ήδη ιδιαίτερα εκτενές και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επενδύσεις στην International Airlines Group (British Airways), στη Latam Airlines, στην Cathay Pacific Airways και στην China Southern Airlines.

Επόμενο βήμα για την Qatar Airways φέρεται να είναι η οριστικοποίηση συμφωνίας για την απόκτηση μεριδίου 49% στη RwandAir.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Βύθιση «Bayesian»: Έρευνα για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας εις βάρος του καπετάνιου

Ο καπετάνιος του πολυτελούς γιοτ Bayesian, το οποίο βυθίστηκε στα ανοικτά της Σικελίας την προηγούμενη Δευτέρα, ερευνάται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, μετέδωσαν σήμερα ιταλικά…

Ο σκοτεινός στόλος εισχωρεί στο νηολόγιο του Μπαρμπάντος

Η μεταπήδηση πλοίων του σκοτεινού στόλου από νηολόγιο σε νηολόγιο αποτελεί έναν σημαντικό πονοκέφαλο της ναυτιλιακής βιομηχανίας. Βάσει δημοσιεύματος του Bloomberg, μία από τις…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }