Loading: News Submenu
Header Scripts Init

«Κάλεσμα» των ΗΠΑ στη Maersk για ναυπηγήσεις πλοίων

«Κάλεσμα» των ΗΠΑ στη Maersk για ναυπηγήσεις πλοίων

Email
LinkedIn
Facebook
X

Στο πλαίσιο ενίσχυσης της ελκυστικότητας της αμερικανικής ναυπηγικής βιομηχανίας, ο υπουργός Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, Carlos Del Toro, προέβη σε μια πρωτοφανή πρόταση προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της Maersk, Vincent Clerc.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, στο πλαίσιο της συνάντησης του Carlos Del Toro με τον Vincent Clerc, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Δανία, ο υπουργός Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ πρότεινε στον διευθύνοντα σύμβουλο της Maersk η δανέζικη εταιρεία να κατασκευάσει νεότευκτα πλοία στα αμερικανικά ναυπηγεία.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα ο Carlos Del Toro είχε απευθύνει κάλεσμα στα νοτιοκορεατικά ναυπηγεία, ώστε εκείνα να κατασκευάσουν νέες ναυπηγικές μονάδες στις ΗΠΑ, με στόχο να αναμορφώσουν τη ναυπηγική βιομηχανία της μεγαλύτερης οικονομίας του πλανήτη.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Επίθεση σε ελληνικό πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα: Οι τελευταίες εξελίξεις

Τρεις πυρκαγιές βρίσκονταν, την Παρασκευή 23 Αυγούστου, σε εξέλιξη στο δεξαμενόπλοιο που εγκαταλείφθηκε από το πλήρωμά του αφού υπέστη επίθεση την Τετάρτη 21 Αυγούστου,…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }