Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Η Disney σε νέα παραγγελία για κρουαζιερόπλοια

Η Disney σε νέα παραγγελία για κρουαζιερόπλοια

Email
LinkedIn
Facebook
X

Στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας των ναυπηγείων Meyer Werft και της εταιρείας κρουαζιέρας Disney Cruise Line, τα γερμανικά ναυπηγεία εξασφάλισαν ακόμα μία σημαντική συμφωνία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Meyer Werft, η Disney Cruise Line τοποθέτησε παραγγελίες για τη ναυπήγηση τεσσάρων κρουαζιερόπλοιων στα γερμανικά ναυπηγεία. Από τα εν λόγω πλοία, το πρώτο αναμένεται να παραδοθεί το 2027, ενώ το τελευταίο θα ενσωματωθεί στον στόλο της Disney το 2031.

Πλέον, τα ναυπηγεία Meyer Werft έχουν εξασφαλίσει παραγγελίες για οκτώ κρουαζιερόπλοια, για λογαριασμό της Disney Cruise Line. Υπενθυμίζεται ότι επί του παρόντος στα ναυπηγεία της Meyer Werft στο Papenburg βρίσκονται υπό κατασκευή δύο αδελφά κρουαζιερόπλοια της Disney, τα οποία αναμένεται να παραδοθούν το 2024 και το 2025.

Τέλος, με τη νέα αυτή παραγγελία, τα ναυπηγεία της Meyer Werft έχουν εξασφαλίσει συνολικά συμφωνίες για την κατασκευή δέκα κρουαζιερόπλοιων, ενός ερευνητικού πλοίου και τεσσάρων υπεράκτιων πλατφορμών, τα οποία αναμένεται να παραδοθούν μέχρι το 2031.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }