Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Η easyJet προς εκατοντάδες ακυρώσεις πτήσεων στην Πορτογαλία

Η easyJet προς εκατοντάδες ακυρώσεις πτήσεων στην Πορτογαλία

Email
LinkedIn
Facebook
X

Η βρετανική εταιρία easyJet ακύρωσε πάνω από 200 πτήσεις από και προς τα πορτογαλικά αεροδρόμια που ήταν προγραμματισμένες από αύριο, Πέμπτη, έως το Σάββατο, λόγω απεργίας του προσωπικού καμπίνας που έχει ως βάση του την Πορτογαλία, όπως ανακοίνωσε χθες.

Η εταιρία ακύρωσε 232 από τις 1.138 προγραμματισμένες πτήσεις κατά τις τρεις ημέρες της απεργίας, όπως διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Οι επιβάτες που επηρεάζονται από τις ακυρώσεις, και που έχουν ήδη ενημερωθεί από την easyJet, μπορούν να επιλέξουν να λάβουν πίσω τα χρήματά τους ή να πετάξουν με άλλη πτήση, πρόσθεσε η εταιρία που τόνισε ότι «οι πτήσεις προς την Πορτογαλία από άλλες βάσεις στο εξωτερικό δεν επηρεάζονται» από την απεργιακή κινητοποίηση.

Η πορτογαλική κυβέρνηση έχει εξάλλου θεσπίσει την παροχή των ελάχιστων υπηρεσιών, κάτι που θα επιτρέψει να διασφαλιστούν ορισμένες συνδέσεις προς το νησί της Μαδέρας, το Λονδίνο, τη Γενεύη ή το Λουξεμβούργο.

Το συνδικάτο προσωπικού καμπίνας της easyJet που έχει ως βάση του την Πορτογαλία είχε προειδοποιήσει στα τέλη Ιουλίου για την απεργία ζητώντας τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

εμποριο

17 έργα αναβάθμισης ελληνικών λιμένων

Σε ρότα αναβάθμισης εισέρχονται οι λιμένες της Ελλάδας, με 17 projects συνολικού προϋπολογισμού 110 εκατ. ευρώ να εντάσσονται στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας.…

Οι θαλάσσιες εξαγωγές ρωσικού πετρελαίου χάνουν «έδαφος»

Σημαντική πτώση φέρεται να κατέγραψαν οι εξαγωγές αργού πετρελαίου της Ρωσίας τον περασμένο Ιούλιο. Πιο συγκεκριμένα, βάσει πρόσφατης έκθεσης της ναυλομεσιτικής Xclusiv, o συνολικός…

Υποβρύχιος ακτινοβολούμενος ήχος: Ένα project υπόσχεται προστασία της υποθαλάσσιας ζωής

H διεθνής ναυτιλία, με την υποστήριξη του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (IMO), στρέφεται προς πρωτοποριακές τεχνολογίες για τη διατήρηση της υποθαλάσσιας ζωής, με το έργο…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }