Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Σε σταθερή ρότα οι έγκαιρες αφίξεις πλοίων των liner εταιρειών

Σε σταθερή ρότα οι έγκαιρες αφίξεις πλοίων των liner εταιρειών

Email
LinkedIn
Facebook
X

Εντός του εύρους 50-55% παρέμεινε για ακόμα έναν μήνα η αξιοπιστία των liner εταιρειών ως προς την τήρηση του χρονοδιαγράμματός τους.

Σύμφωνα με τα δεδομένα της Sea Intelligence, τον περασμένο Ιούνιο, η αξιοπιστία των liner εταιρειών μειώθηκε κατά 1,2% και διαμορφώθηκε στο 54,4% σε πλήρη συμφωνία με την ευρύτερη τάση του 2024. Ωστόσο, σε ετήσια βάση, η αξιοπιστία αναφορικά με τις αφίξεις containerships μειώθηκε κατά 9,8 ποσοστιαίες μονάδες. Την ίδια ώρα, η μέση καθυστέρηση για τις καθυστερημένες αφίξεις containerships αυξήθηκε σε σχέση με τον Μάιο κατά 0,04 μέρες, στις 5,19 μέρες.

Η Hapag-Lloyd αποτέλεσε την κορυφαία εταιρεία μεταξύ δεκατριών σε ό,τι αφορά την αξιοπιστία της, η οποία διαμορφώθηκε σε 55,4%. Εννέα μεταφορείς σημείωσαν αξιοπιστία άνω του 50%, με την αξιοπιστία των εναπομεινάντων τριών μεταφορέων να διαμορφώνεται στο 40-50%. Η ZIM ήταν η λιγότερο αξιόπιστη liner εταιρεία με 44,4%.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Τερματικός εισαγωγής CO₂ στην Αυστραλία με την υπογραφή της Vopak

H μεταφορά του διοξειδίου του άνθρακα φαίνεται να κεντρίζει το ενδιαφέρον της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας, καθώς προχώρησε στη σύναψη μιας σημαντικής συμφωνίας με…

«Φλερτ» των ναυπηγείων της Νότιας Κορέας με το εργατικό δυναμικό της Ινδονησίας

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση, ορόσημο για τη ναυπηγική βιομηχανία της χώρας, προχώρησε το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Ενέργειας της Νότιας Κορέας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }