Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Άνω κάτω οι ενδοποτάμιες μεταφορές στον Παρανά

Άνω κάτω οι ενδοποτάμιες μεταφορές στον Παρανά

Email
LinkedIn
Facebook
X

Η κυβέρνηση της Αργεντινής του προέδρου Χαβιέρ Μιλέι αποφάσισε αύξηση κατά 63% των τελών που εισπράττονται από τις φορτηγίδες που διαπλέουν την πλωτή οδό Παραγουάης-Παρανά, με ισχύ από αυτόν τον μήνα. Με τη νέα αυτή προσαρμογή, τα τέλη διέλευσης ορίζονται στα $4,98/NRT, ενώ αναμένεται να φτάσουν τα $6,04/NRT το 2027.

Η απόφαση προκάλεσε την αντίδραση των Παραγουανών πλοιοκτητών, ενώ η παραγουανική πλευρά πιέζει συνεχώς για την πλήρη άρση των τελών, επικαλούμενη την έλλειψη υπηρεσιών πλοήγησης που να δικαιολογούν τη χρέωση.

Από την πλευρά της, η κυβέρνηση της Αργεντινής τονίζει ότι η αύξηση είναι αποτέλεσμα της αύξησης του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή τα τελευταία 22 χρόνια.

 

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Τερματικός εισαγωγής CO₂ στην Αυστραλία με την υπογραφή της Vopak

H μεταφορά του διοξειδίου του άνθρακα φαίνεται να κεντρίζει το ενδιαφέρον της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας, καθώς προχώρησε στη σύναψη μιας σημαντικής συμφωνίας με…

«Φλερτ» των ναυπηγείων της Νότιας Κορέας με το εργατικό δυναμικό της Ινδονησίας

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση, ορόσημο για τη ναυπηγική βιομηχανία της χώρας, προχώρησε το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Ενέργειας της Νότιας Κορέας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }