Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Στον έβδομο ουρανό οι εταιρείες κρουαζιέρας ελέω ισχυρής ζήτησης

Στον έβδομο ουρανό οι εταιρείες κρουαζιέρας ελέω ισχυρής ζήτησης

Email
LinkedIn
Facebook
X

Σε δυναμική ρότα ανάπτυξης φέρεται να βρίσκεται η αγορά κρουαζιέρας, με τις εταιρείες να αναθεωρούν προς τα επάνω τις εκτιμήσεις για τα κέρδη τους ελέω ενός κλίματος αυξημένης ζήτησης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Reuters, η Norwegian Cruise Line Holdings αναθεώρησε για τρίτη φορά φέτος τις εκτιμήσεις για τα κέρδη της το τρέχον οικονομικό έτος, εξέλιξη-απότοκο της συνεχούς ζήτησης για κρουαζιέρες πολυτελείας και του υψηλότερου κόστους των εισιτηρίων.

Καταγράφεται ισχυρή ζήτηση με υψηλές τιμές, ενώ ο όγκος κρατήσεων είναι σε επίπεδα-ρεκόρ, είναι η σύνοψη της επικρατούσας κατάστασης στην αγορά, βάσει του CEO της Norwegian Cruise Line Holdings, Harry Sommer.

Τέλος, οι περισσότερες κρατήσεις της εταιρείας μέχρι στιγμής αφορούν κρουαζιέρες για το 2025.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Containerships και bulk carriers στο επίκεντρο της στρατηγικής της HMM

Σε περαιτέρω ενίσχυση του στόλου του προσβλέπει ο κολοσσός των τακτικών γραμμών HMM έως το 2030, με στόχο τη διασφάλιση της ανταγωνιστικότητάς του. Ειδικότερα,…

Η «προσκόλληση» της Κίνας στον άνθρακα

Η Κίνα αντιπροσωπεύει περισσότερο από το ήμισυ του δικτύου νέων ανθρακωρυχείων παγκοσμίως, με κίνδυνο οι εκπομπές μεθανίου να αυξηθούν σημαντικά, σύμφωνα με νέα μελέτη…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }