Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Σαουδική Αραβία καλεί Vale και στο βάθος ο Αμαζόνιος

Σαουδική Αραβία καλεί Vale και στο βάθος ο Αμαζόνιος

Email
LinkedIn
Facebook
X

Στο πλαίσιο ενίσχυσης των διμερών σχέσεων της Σαουδικής Αραβίας, ο υπουργός Βιομηχανίας και Ορυκτών Πόρων της αραβικής χώρας, Bandar Alkhorayef, επισκέφθηκε ένα από τα συγκροτήματα εξόρυξης της Vale στον Αμαζόνιο της Βραζιλίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Saudi Press Agency, ο υπουργός, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Khalid Almudaifer, επισκέφθηκε ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα εξορύξεων της μεγαλύτερης εταιρείας σιδηρομεταλλεύματος στον κόσμο. Στόχος της επίσκεψης ήταν οι αξιωματούχοι της Σαουδικής Αραβίας να διερευνήσουν τις προηγμένες τεχνολογίες της Vale στο συγκρότημα όπου εξορύσσονται ετησίως περισσότεροι από 300 εκατ. τόνοι σιδηρομεταλλεύματος.

Πέραν της τεχνογνωσίας της βραζιλιάνικης εταιρείας, η οποία διακρίνεται για τις βιώσιμες εξορύξεις, η αντιπροσωπεία της Σαουδικής Αραβίας επιχείρησε να προσελκύσει το ενδιαφέρον της Vale για πιθανές συνεργασίες και συμπράξεις στο μέλλον, στο πλαίσιο ανάπτυξης των τομέων της βιομηχανίας και των εξορύξεων της Σαουδικής Αραβίας.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Ένα επαναστατικό ιστιοφόρο τριμαράν, κύριoς στόχος νέας συνεργασίας

Η εξέλιξη στην υιοθέτηση τεχνολογιών αιολικής ενέργειας επεκτείνεται τώρα και στα τριμαράν. Το ναυπηγείο Austal ανακοίνωσε πρόσφατα συμφωνία για τον σχεδιασμό και την κατασκευή…

Μερίδιο-ρεκόρ στην ευρωπαϊκή αγορά για τα κινεζικά ηλεκτρικά οχήματα

Οι κινέζικες μάρκες αυτοκινήτων κατέλαβαν το 11% της ευρωπαϊκής αγοράς των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων τον Ιούνιο. Πρόκειται για ένα ρεκόρ που σημειώθηκε πριν την…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }