Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Στήριξη της Neptune Lines στην εγχώρια ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία

Στήριξη της Neptune Lines στην εγχώρια ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία

Email
LinkedIn
Facebook
X

Τη στήριξη της στην εγχώρια ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία, η οποία επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο, αποδεικνύει η ελληνική εφοπλιστική κοινότητα.

 

Στο πλαίσιο αυτό, στελέχη γραφείου της Neptune Lines είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις διάφορες εργασίες συντήρησης του πλοίου «Neptune Avra» στα Ναυπηγεία Ελευσίνας έχοντας εξασφαλίσει τις σχετικές άδειες.

Οι έμπειροι επαγγελματίες των Ναυπηγείων Ελευσίνας μοιράστηκαν την τεχνογνωσία τους στη συντήρηση και στις επισκευές πλοίων δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια.

Στη σχετική της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Neptune Lines εξέφρασε τις ευχαριστίες της στους εργαζόμενους των ναυπηγείων για την ξενάγηση.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Βύθιση «Bayesian»: Έρευνα για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας εις βάρος του καπετάνιου

Ο καπετάνιος του πολυτελούς γιοτ Bayesian, το οποίο βυθίστηκε στα ανοικτά της Σικελίας την προηγούμενη Δευτέρα, ερευνάται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, μετέδωσαν σήμερα ιταλικά…

Ο σκοτεινός στόλος εισχωρεί στο νηολόγιο του Μπαρμπάντος

Η μεταπήδηση πλοίων του σκοτεινού στόλου από νηολόγιο σε νηολόγιο αποτελεί έναν σημαντικό πονοκέφαλο της ναυτιλιακής βιομηχανίας. Βάσει δημοσιεύματος του Bloomberg, μία από τις…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }