Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Το ESG φέρνει κοντά Optima Shipping Services και Metizoft

Το ESG φέρνει κοντά Optima Shipping Services και Metizoft

Email
LinkedIn
Facebook
X

Η Optima Shipping Services και η Metizoft εκκίνησαν μια νέα συνεργασία όπου η πρώτη θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει, μέσω της δεύτερης, υπηρεσίες ESG στους πελάτες της.

O κ. Δημήτρης Κούκας, CEO της Optima Shipping Services S.A σημειώνει: «Η επιτυχία της Optima στηρίζεται στην αφοσίωσή μας στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της παγκόσμιας ναυτιλίας. Σε αυτό το πλαίσιο, αυτή η συνεργασία ενισχύει την δέσμευσή μας για βιώσιμες πρακτικές, επιτρέποντάς μας να προσφέρουμε ακόμα πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες ESG (Περιβάλλον, Κοινωνία, Διακυβέρνηση) στο πελατολόγιό μας παγκοσμίως. Μαζί, αξιοποιώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της εποχής μας, να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα και να συμβάλλουν σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον για τη ναυτιλία.

»Η τεχνογνωσία της Metizoft στον τομέα της βιωσιμότητας και της κυκλικής οικονομίας ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τη δέσμευσή μας για ένα πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον στον ναυτιλιακό κλάδο. Μαζί, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις που θα υποστηρίξουν τους πελάτες μας στην επίτευξη των περιβαλλοντικών τους στόχων και στην πλοήγηση στις πολυπλοκότητες των κανονισμών και των βέλτιστων πρακτικών ESG».

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Σχετικά Άρθρα

Ο στόλος των containerships τρέχει με χίλια: Το κοκτέιλ παραδόσεων και διαλύσεων

Η αύξηση του όγκου των εμπορευμάτων που μεταφέρονται διά θαλάσσης, σε συνδυασμό με την επιτακτική αναδρομολόγηση των πλοίων γύρω από το Ακρωτήριο της Καλής…

Πτώση στις τιμές πετρελαίου και σταθερότητα για τη ναυλαγορά των tankers;

Πτωτικές παραμένουν οι καταγραφείσες τάσεις στις τιμές πετρελαίου, με τα Brent και WTI να σημειώνουν απώλειες στο πέρας της προηγούμενης εβδομάδας, σύμφωνα με σχετική…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }