Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Συμφωνία Costamare και 90POE με επίκεντρο την ψηφιοποίηση

Συμφωνία Costamare και 90POE με επίκεντρο την ψηφιοποίηση

Email
LinkedIn
Facebook
X

Η Ninety Percent of Everything (90POE), κορυφαίος πάροχος ψηφιακών λύσεων για τη ναυτιλία, ανακοίνωσε συμφωνία με την Costamare, μία από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες με στόλο containerships και πλοίων μεταφοράς ξηρού χύδην φορτίου. Η συμφωνία θα επιτρέπει στην Costamare να χρησιμοποιεί την τελευταίας γενιάς πλατφόρμα της 90POE, OpenOcean STUDIO.

Με τις παγκόσμιες εξελίξεις στη ναυτιλία να έχουν διαμορφώσει ένα δυναμικό περιβάλλον, η ευελιξία και η αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων παίζουν καθοριστικό ρόλο για την επιτυχία και την κερδοφορία. Το OpenOcean STUDIO είναι η πλατφόρμα επόμενης γενιάς που δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον κλάδο της ναυτιλίας, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση για επιχειρησιακή και εμπορική διαχείριση. Χρησιμοποιώντας ένα σύστημα cloud, η πλατφόρμα διασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων, τα οποία είναι ενημερωμένα και προσβάσιμα από τη στεριά, το πλοίο και οποιοδήποτε άλλο σημείο.

Η Costamare θα είναι σε θέση να αξιοποιήσει την πλήρη σουίτα των ενοτήτων του OpenOcean STUDIO για τη διαχείριση των λειτουργιών σε ολόκληρο τον στόλο της. Αυτή η ενέργεια επιτρέπει στην Costamare να ενοποιήσει τα υπάρχοντα συστήματα και να επωφεληθεί από τα σημαντικά οφέλη από τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας για τη βελτίωση και ενίσχυση της λήψης αποφάσεων σε βασικούς τομείς, όπως η ασφάλεια, η αποτελεσματικότητα και η βιωσιμότητα.

O Richard Buckley, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της 90POE, δήλωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Costamare ως τον τελευταίο πελάτη της 90POE. Μέσω του OpenOcean STUDIO, η Costamare αποκτά ένα ισχυρό ψηφιακό πλεονέκτημα.

»Η πλατφόρμα απλοποιεί τις λειτουργίες, παρέχει πληροφορίες απόδοσης σε πραγματικό χρόνο και ενισχύει τη λήψη αποφάσεων βάσει δεδομένων – απαραίτητα για την εξέλιξη στο σημερινό δυναμικό θαλάσσιο τοπίο.

»Αυτή η συνεργασία ενισχύει περαιτέρω τη δέσμευσή μας να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις που υποστηρίζουν τη βιομηχανία στον ψηφιακό μετασχηματισμό της».

Ο Θεμιστοκλής Σαρδής, επικεφαλής του τμήματος πληροφορικής (Head of IT) της Costamare Shipping, δήλωσε:

«Η Costamare Shipping είναι στην ευχάριστη θέση να επιλέξει την 90POE ως πάροχο της ολοκληρωμένης πλατφόρμας διαχείρισης στόλου. Η ενσωμάτωση του OpenOcean STUDIO θα επιτρέψει στην Costamare να επωφεληθεί από τις βελτιωμένες επιχειρησιακές διαδικασίες, τα προηγμένα εργαλεία για τη διαχείριση των επιδόσεων και την ψηφιακή νοημοσύνη, τα οποία θα βελτιστοποιήσουν περαιτέρω τις περιβαλλοντικές και εμπορικές επιδόσεις.

»Επιπλέον, εκτιμούμε την προσοχή που δίνει η 90POE στον πελάτη και την ολοκληρωμένη υποστήριξη στην ενσωμάτωση, αξίες που μας δίνουν εμπιστοσύνη για μια επιτυχημένη σχέση με βάθος χρόνου».

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Ο στόλος των containerships τρέχει με χίλια: Το κοκτέιλ παραδόσεων και διαλύσεων

Η αύξηση του όγκου των εμπορευμάτων που μεταφέρονται διά θαλάσσης, σε συνδυασμό με την επιτακτική αναδρομολόγηση των πλοίων γύρω από το Ακρωτήριο της Καλής…

Πτώση στις τιμές πετρελαίου και σταθερότητα για τη ναυλαγορά των tankers;

Πτωτικές παραμένουν οι καταγραφείσες τάσεις στις τιμές πετρελαίου, με τα Brent και WTI να σημειώνουν απώλειες στο πέρας της προηγούμενης εβδομάδας, σύμφωνα με σχετική…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }