Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Tο Starlink στα πλοία της Andriaki Shipping

Tο Starlink στα πλοία της Andriaki Shipping

Email
LinkedIn
Facebook
X

Ένα σημαντικό βήμα για την ψηφιοποίηση του στόλου της πραγματοποίησε η Andriaki Shipping, εγκαθιστώντας το σύστημα Starlink στα πλοία της.

Ειδικότερα, βάσει σχετικής ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η εταιρεία επιλέγει το σύστημα δορυφόρων χαμηλής τροχιάς της SpaceX, με το οποίο θα εξασφαλίσει δορυφορικές συνδέσεις υψηλών ταχυτήτων, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις καθυστερήσεις.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η εν λόγω τεχνολογική αναβάθμιση των πλοίων θα συμβάλει στην ευημερία των ναυτικών της εν πλω, καθώς θα διασφαλίσει ότι θα παραμένουν συνδεδεμένοι όπου κι αν ταξιδεύουν. Επίσης, στο πλαίσιο της αναβάθμισης, η Andriaki Shipping θα παρέχει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλους τους ναυτικούς της.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Andriaki Shipping δεν συνιστά την πρώτη ελληνικών συμφερόντων ναυτιλιακή εταιρεία που εγκαθιστά το σύστημα Starlink. Ενδεικτικά, το περασμένο διάστημα είχαν προηγηθεί η Thenamaris, η Blue Planet, η Neda Maritime και η Almi Tankers.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Χαμόγελα κερδοφορίας για τη Novatek

Καθώς η παραγωγή LNG από τη Novatek αυξάνεται ραγδαία και νέες εγκαταστάσεις παραγωγής βρίσκονται προ των πυλών, η ρωσική εταιρεία ενέργειας φαίνεται να μην…

Οι Έλληνες CEOs αισιόδοξοι για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα (PwC)

Κλίμα αισιοδοξίας από τους Έλληνες CEOs για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και τις προοπτικές ανάπτυξης των επιχειρήσεών τους καταδεικνύει η 27η Ετήσια Παγκόσμια…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }