Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Κοινοπραξιών συνέχεια στη διαχείριση bulk carriers

Κοινοπραξιών συνέχεια στη διαχείριση bulk carriers

Email
LinkedIn
Facebook
X

Σε συμφωνία για την εξαγορά της νορβηγικής εταιρείας διαχείρισης bulk carriers Norlat Shipping, η οποία ειδικεύεται στη μεταφορά δασικών προϊόντων και άλλων χύδην εμπορευμάτων κυρίως από τη Βόρεια Ευρώπη προς τη Βόρεια Αφρική και τη Βόρεια Αμερική, προχώρησε η Norden.

Credit: Norden

Η Norlat ιδρύθηκε το 1986 και έκτοτε έχει αναπτύξει μια βασική δραστηριότητα που επικεντρώνεται στην αποστολή πριστής ξυλείας από τα λιμάνια της Βαλτικής και της ηπειρωτικής Ευρώπης προς τη Βόρεια Αφρική και τη Βόρεια Αμερική. Η Norlat διαθέτει γραφεία στο Σάρπσμποργκ και στο Μπέργκεν στη Νορβηγία, αλλά και στη Στοκχόλμη.

Η εξαγορά αυτή θα είναι η δεύτερη της Norden, μετά την εξαγορά των δραστηριοτήτων της Thorco Projects στα μέσα του 2023, η οποία σήμερα είναι πλήρως ενσωματωμένη στην επιχειρηματική μονάδα Freight Services & Trading της Norden. Η Norlat Shipping θα ενταχθεί στην ομάδα Projects & Parcelling της Norden.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Παγοθραυστικά, το «όπλο» των ΗΠΑ ενάντια στον «πολικό Δρόμο του Μεταξιού»

Η ενίσχυση της σινορωσικής συνεργασίας με επίκεντρο την Αρκτική συνεχίζει να προβληματίζει τις ΗΠΑ, καθώς  η κλιματική αλλαγή σταδιακά μετατρέπει την περιοχή αυτή σε…

Ένα «βουνό» σόγιας στην Κίνα

Ένα «βουνό» σόγιας πρόκειται να σχηματιστεί σύντομα στην Κίνα, καθώς τον Ιούλιο αναμένεται να καταγραφεί ρεκόρ εισαγωγών σόγιας. Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Kpler στα…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουνίου 2024