Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Το AI της Google, «μαγνήτης» για τη CMA CGM

Το AI της Google, «μαγνήτης» για τη CMA CGM

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής της εταιρείας, που στοχεύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των δραστηριοτήτων της, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, η CMA CGM ανακοίνωσε ακόμα μία συνεργασία.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 18 Ιουλίου, η γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε την έναρξη της στρατηγικής συνεργασίας της θυγατρικής της, CEVA Logistics, με την Google, η οποία θα συμβάλει στη διαδικασία λήψης αποφάσεων από τους εργαζομένους, μέσα από μια σειρά καινοτόμων λύσεων.

Η εν λόγω συνεργασία αποτελεί επανάσταση στον χώρο της ναυτιλίας, καθώς ενισχύει την αποτελεσματικότητα, την ανταπόκριση και την προσαρμοστικότητα της CMA CGM στις διακυμάνσεις της αγοράς, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ταχύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της συνεργασίας, η CMA CGM θα επιδιώξει ενεργά τη βελτιστοποίηση των διαδρομών των πλοίων, της διακίνησης των εμπορευματοκιβωτίων και της διαχείρισης των αποθεμάτων, ώστε να εξασφαλίσει την αποτελεσματική και έγκαιρη παράδοση των φορτίων, ελαχιστοποιώντας παράλληλα το κόστος μεταφοράς και το ανθρακικό αποτύπωμα.

Τέλος, η συνεργασία θα επεκταθεί και στη CMA Media, παρέχοντας ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για την εταιρεία και στον κλάδο των μέσων ενημέρωσης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Τα πλοία διπλού καυσίμου, ολοένα δημοφιλέστερη επιλογή;

Σταθερά βήματα προς ένα πιο πράσινο αύριο συνεχίζει να πραγματοποιεί η παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία, καθώς ολοένα και περισσότερα πλοία είναι εξοπλισμένα με μηχανές διπλού…

Η «χρυσή εποχή» του LNG ξεκινά;

Σε νέα εποχή αναμένεται να εισέλθει η παγκόσμια αγορά LNG ελέω ολοκλήρωσης τόσο ναυπηγήσεων πλοίων όσο και έργων υποδομών. Ειδικότερα, βάσει σχετικής ανάρτησης της…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουνίου 2024