Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Εβδομάδα «παθών» για τους ναύλους των LPG carriers

Εβδομάδα «παθών» για τους ναύλους των LPG carriers

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Πτωτικές είναι οι πρόσφατες τάσεις που καταγράφονται στη ναυλαγορά των LPG carriers, με τα μεγαλύτερα μεγέθη να σημειώνουν σημαντικές απώλειες.

Ειδικότερα, βάσει πρόσφατης έκθεσης της ναυλομεσιτικής Fearnleys, οι ναύλοι των VLGCs μεταφορικής ικανότητας 84.000 κ.μ. σημείωσαν εβδομαδιαία πτώση της τάξεως των $200.000 μηνιαίως, την εβδομάδα με πέρας την Τετάρτη 17 Ιουνίου, και διαμορφώθηκαν στα $950.000 μηνιαίως.

Την ίδια ώρα, οι ναύλοι των LGCs μεταφορικής ικανότητας 60.000 κ.μ. σημείωσαν επίσης πτώση $200.000 μηνιαίως και πλέον ανέρχονται σε $900.000 μηνιαίως. Από την άλλη, οι ναύλοι των MGCs μεταφορικής ικανότητας 38.000 κ.μ., βάσει της έκθεσης της Fearnleys, παρέμειναν σταθεροί σε εβδομαδιαία βάση. Έτσι, τα MGCs και τα VLGCs ναυλώνονται έναντι του ίδιου αντιτίμου, ύψους $950.000 μηνιαίως.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Aργή επανεκκίνηση αεροδρομίων και τραπεζών μετά το «μπλακ άουτ»

Αποκαθίστανται σταδιακά σήμερα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν χθες από την κατάρρευση πληροφοριακών συστημάτων παγκοσμίως επηρεάζοντας τη λειτουργία αεροδρομίων, αεροπορικών εταιριών, τραπεζών, μέσων ενημέρωσης και…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουνίου 2024
Βραβεία Ευκράντη: Οι πρωταγωνιστές της ελληνικής Ναυτιλίας