Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Πυρκαγιά σε δεξαμενόπλοια στη Σιγκαπούρη

Πυρκαγιά σε δεξαμενόπλοια στη Σιγκαπούρη

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Δυο μεγάλα δεξαμενόπλοια έχουν πάρει φωτιά στα ανοικτά της Σιγκαπούρης και δυο μέλη πληρώματος διασώθηκαν, ανακοίνωσαν οι αρχές της ασιατικής πόλης-κράτους.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο πετρελαιοφόρο Hafnia Nile, υπό σημαία Σιγκαπούρης, και ακόμη ένα πλοίο, το Ceres I, υπό σημαία Σάο Τομέ και Πρίνσιπε, περίπου 55 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από την Πέντρα Μπράνκα, σύμφωνα με την Αρχή Ναυτιλίας και Λιμένων (MPA) της Σιγκαπούρης.

Η MPA «ζήτησε από διερχόμενα πλοία να συμμετάσχουν στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης», ανέφερε η αρχή σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε, προσθέτοντας πως η φρεγάτα RSS Supreme και στρατιωτικό ελικόπτερο παρείχαν βοήθεια.

Τα δυο μέλη του πληρώματος διακομίστηκαν σε γενικό νοσοκομείο της Σιγκαπούρης, ανέφερε χωριστή ανακοίνωση της πολεμικής αεροπορίας, που δεν υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες για την κατάστασή τους.

Το πολεμικό ναυτικό της Σιγκαπούρης μεταφόρτωσε στο Facebook φωτογραφίες που εικονίζουν πυκνό καπνό να αναδίδεται από τα φλεγόμενα πλοία και και μέλη πληρώματος που επιβιβάζονται στη φρεγάτα RSS Supreme.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Αποκτήστε το τεύχος Ιουνίου 2024
Βραβεία Ευκράντη: Οι πρωταγωνιστές της ελληνικής Ναυτιλίας