Loading: News Submenu
Header Scripts Init
16η απονομή των Βραβείων Ευκράντη: «Τιμούμε όσους τιμούν την ελληνική ναυτιλία»

Βραβεία Ευκράντη: Οι πρωταγωνιστές της ελληνικής Ναυτιλίας

Βραβεία Ευκράντη: Οι πρωταγωνιστές της ελληνικής Ναυτιλίας

16η απονομή των Βραβείων Ευκράντη: «Τιμούμε όσους τιμούν την ελληνική ναυτιλία»
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024, στον προαύλιο χώρο της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά, έλαβε χώρα η 16η τελετή απονομής των Βραβείων Ευκράντη.

Τα Βραβεία Ευκράντη διοργανώνονται από το περιοδικό Ναυτικά Χρονικά από το 2008 και αποτελούν μια εκδήλωση που έχει λάβει θεσμική διάσταση στη συνείδηση της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας.

Η διοργάνωση των Βραβείων για δέκατη έκτη συναπτή χρονιά αναδεικνύει όχι μόνο την αναγνώριση των τιμώμενων προσώπων, εταιρειών και φορέων που βραβεύτηκαν, αλλά και τη δύναμη της συνέχειας στην πρωταγωνιστική πορεία των Ελλήνων της Θάλασσας.

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του τόπου, καθώς και εκλεκτά μέλη της ελληνικής ναυτιλιακής οικογένειας ως αντιπρόσωποι φορέων συλλογικής εκπροσώπησης του εφοπλισμού, της ναυτεργασίας, του πολιτισμού, της έρευνας αλλά και της ευρύτερης ναυτιλιακής συστάδας.

Όπως κάθε χρονιά, τα τιμώμενα πρόσωπα, οι εταιρείες αλλά και οι φορείς που διακρίθηκαν επελέγησαν από την κριτική επιτροπή των Βραβείων Ευκράντη. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής, έχοντας ως αρχή τη ρήση «Τιμούμε όσους τιμούν τη ναυτιλία μας», αντιπροσωπεύουν, όπως κάθε χρόνο, τα ναυτιλιακά γράμματα, την ακαδημαϊκή έρευνα, την εξειδικευμένη ενημέρωση και, φυσικά, το ναυτιλιακό επιχειρείν. Πιο συγκεκριμένα, η κριτική επιτροπή των Βραβείων Ευκράντη σχηματίστηκε από βραβευθέντες προηγούμενων ετών, από εκπροσώπους της ακαδημαϊκής, επιχειρηματικής και ναυτιλιακής κοινότητας της χώρας μας, καθώς και από τακτικούς αρθρογράφους των Ναυτικών Χρονικών.

Τα φετινά Βραβεία Ευκράντη απονεμήθηκαν στις παρακάτω προσωπικότητες, ιδρύματα και φορείς:

Βραβείο Συνολικής Προσφοράς στη Ναυτιλία

Το Βραβείο Ευκράντη 2023 Συνολικής Προσφοράς στη Ναυτιλία απονεμήθηκε στην κ. Άννα Αγγελικούση, ιδρύτρια και επικεφαλής του Ομίλου εταιρειών Alpha Bulkers, Pantheon Tankers και Alpha Gas.

H κ. Άννα Αγγελικούση με τον υιό της κ. Αντώνη Κανελλάκη (Δ), και τον κ. Θεόφιλο Ξενακούδη (Α), Chief Commercial Officer & Managing Director, Piraeus Office-The Marshall Islands Registry, χορηγού του βραβείου.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής των Βραβείων Ευκράντη αποφάσισαν να τιμήσουν την Άννα Αγγελικούση με το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς, αναγνωρίζοντας την πολυσχιδή και μακρόχρονη πορεία της στον χώρο του ελληνικού ναυτιλιακού επιχειρείν. Η κριτική επιτροπή των Βραβείων υπογράμμισε τη συμβολή της κ. Αγγελικούση στη συνέχιση της μακράς παράδοσης της οικογένειάς της στον διεθνή εφοπλιστικό στίβο, αλλά και τη σταθερή υποστήριξη της ελληνικής ναυτοσύνης και του ελληνικού νηολογίου.

Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς από Ναυτιλιακή Προσωπικότητα ή Φορέα

Το Βραβείο Ευκράντη 2023 Κοινωνικής Προσφοράς από Ναυτιλιακή Προσωπικότητα ή Φορέα απονεμήθηκε στον κ. Νικόλα Δ. Πατέρα.

Τα τέκνα του κ. Νικόλα Δ. Πατέρα, Διαμαντής και Αναστασία, με τον κ. Λυκούργο Κοντάκο, Managing Director της εταιρείας ERGOMATIC, χορηγού του βραβείου.

Με σύνθημα τη φράση «ναυτιλία και φιλανθρωπία», ο Νικόλας Δ. Πατέρας έχει ιδρύσει το Κοινωφελές Ίδρυμα «Νικόλας Δ. Πατέρας». Μέσω του Κοινωφελούς αυτού Ιδρύματος έχει πραγματοποιήσει δωρεές καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχειρηματικής του καριέρας και έχει υποστηρίξει πρωτοβουλίες που αφορούν την υγεία, τον πολιτισμό, τη ναυτιλιακή κληρονομιά, την εκπαίδευση και την ευρύτερη κοινωνία στην Ελλάδα.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής αποφάσισαν να τιμήσουν τον Νικόλα Πατέρα με το συγκεκριμένο Βραβείο, καθώς αναγνώρισαν την πολυεπίπεδη και πολυσχιδή προσφορά του στην ελληνική κοινωνία, τόσο μέσω προσωπικών πρωτοβουλιών όσο και μέσω της δραστηριοποίησης του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Νικόλας Δ. Πατέρας».

Η κριτική επιτροπή των Βραβείων υπογράμμισε ‒μεταξύ άλλων‒ τη διαχρονική προσφορά του υπέρ των Ελληνικών Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και την ουσιαστική αρωγή του στον τομέα της Υγείας στη χώρα μας. Ταυτόχρονα, τα μέλη της κριτικής επιτροπής ανέφεραν με σαφήνεια τις προσπάθειες του κ. Πατέρα για την ενίσχυση ακριτικών και νησιωτικών κοινοτήτων, αλλά και τη διαφύλαξη, την προστασία και τη συντήρηση χριστιανικών μνημείων και ιερών ναών.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους του κ. Πατέρα η θυγατέρα του, Αναστασία Ν. Πατέρα.

 

Βραβείο για τη Διεθνή Προβολή της Ελληνικής Ναυτιλίας

Το Βραβείο Ευκράντη 2023 για τη Διεθνή Προβολή της Ελληνικής Ναυτιλίας απονεμήθηκε στην κ. Μαρίλυ Φραγκίστα, Managing Director της Franco Compania Naviera S.A.

Η κ. Μαρίλυ Φραγκίστα, Managing Director της Franco Compania Naviera S.A., με τον κ. Κωνσταντίνο Μαχαίρα, Managing Director του Isle of Man Ship Registry, χορηγού του βραβείου.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής των Βραβείων Ευκράντη αναγνώρισαν στο πρόσωπο της Μαρίλυς Φραγκίστα ένα μέλος της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας που με την πολύπλευρη δράση του έχει συμβάλει με ουσιαστικό τρόπο όχι μόνο στην εκπροσώπηση των θέσεων της ελληνικής ναυτιλίας διεθνώς αλλά και υπέρ της ανταγωνιστικότητας της ευρωπαϊκής ναυτιλίας.

Καθώς η παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία βιώνει μια περίοδο σημαντικών αλλαγών, κανονιστικών ρυθμίσεων και αβεβαιότητας σε ό,τι αφορά την απανθρακοποίηση του κλάδου αλλά και την αντιμετώπιση των συνεπειών παγκόσμιων γεωστρατηγικών κρίσεων, η ελληνική ναυτιλία έχει την ανάγκη διεθνούς εκπροσώπησης που συνοδεύεται από σταθερές θέσεις, νηφάλιες τοποθετήσεις και συνεχή εγρήγορση από άτομα γενικότερης αποδοχής.

Η ενεργή συμμετοχή της κ. Φραγκίστα σε σημαντικό αριθμό φορέων συλλογικής εκπροσώπησης του ελληνικού και διεθνούς εφοπλισμού, αλλά και η δυναμική παρουσία της ως επικεφαλής μιας διαχειρίστριας εταιρείας με σημαντική παράδοση και εμβέλεια, την καθιστούν μια «πρέσβειρα» της ελληνικής ναυτιλίας εντός και εκτός εθνικών συνόρων.

Βραβείο «Mαριλένα Λασκαρίδη» για την αριστεία στον ναυτιλιακό πολιτισμό και την αρωγή στην ελληνική ναυτιλιακή κληρονομιά και παράδοση

Το Βραβείο «Mαριλένα Λασκαρίδη» για την αριστεία στον ναυτιλιακό πολιτισμό και την αρωγή στην ελληνική ναυτιλιακή κληρονομιά και παράδοση απονεμήθηκε στην κ. Ελένη Γερουλάνου, ιδρυτικό μέλος του Library4all.

Η κ. Ελένη Γερουλάνου, ιδρυτικό μέλος του Library4all, με την κ. Κατερίνα Λασκαρίδη, αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη.

Η Ελένη Γερουλάνου γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Σχολή Νηπιαγωγών Αθηνών. Συνέχισε τις σπουδές της στο Wheelock College of Education and Human Development της Βοστώνης, όπου ειδικεύτηκε σε προγράμματα μουσείων για παιδιά. Το 1986 προσελήφθη στη Σχολή Μωραΐτη ως υπεύθυνη του προγράμματος Μουσειακής Αγωγής των παιδιών του Νηπιαγωγείου και το 2000 ανέλαβε τη διεύθυνσή του. Έχει γράψει βιβλία γνώσης, εμπνευσμένα από συλλογές μουσείων, και προγραφικών ασκήσεων για παιδιά. Είναι ιδρυτικό μέλος του Library4all, με σκοπό την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας σε παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας, μέσω της υποστήριξης και της ενίσχυσης σχολικών βιβλιοθηκών με βιβλία.

Βραβείο Καλύτερου Manager

Το Βραβείο Ευκράντη 2023 Καλύτερου Manager απονεμήθηκε στον κ. Βασίλη Λογοθέτη, Managing Director της Empros Lines.

Ο κ. Βασίλης Λογοθέτης, Managing Director της Empros Lines, με την κ. Ελένη Πολυχρονοπούλου, πρόεδρο του Ομίλου ERMA FIRST, χορηγού του βραβείου.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής των Βραβείων Ευκράντη αποφάσισαν να τιμήσουν τον Βασίλη Λογοθέτη με το Βραβείο του Καλύτερου Manager, καθώς αναγνώρισαν στο πρόσωπό του ένα μέλος της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας που, με τον ζήλο του, την πολύπειρη διαδρομή του αλλά και την επιτυχημένη διαχείριση της εταιρείας που διευθύνει, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση της κριτικής επιτροπής διαδραμάτισε η συμβολή του στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας μιας ιστορικής ναυτιλιακής εταιρείας, η οποία παραδοσιακά δραστηριοποιείται και στη liner αγορά.

 

Βραβείο για την Αρωγή στη Ναυτική Εκπαίδευση από Προσωπικότητα ή Φορέα

Το Βραβείο Ευκράντη 2023 για την Αρωγή στη Ναυτική Εκπαίδευση από Προσωπικότητα ή Φορέα απονεμήθηκε στην εταιρεία Seaven Tanker and Dry Management.

Οι κ. Νικόλας (Α) και Στράτος Τσαλαμανιός (Δ), Co-CEO της Seaven Tanker and Dry Management, με την κ. Ελένη Κορωνάκη, διευθύνουσα σύμβουλο της D. Koronakis S.A., χορηγού του βραβείου.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής των Βραβείων αποφάσισαν να τιμήσουν τη Seaven Tanker and Dry Management στην κατηγορία της Αρωγής στη Ναυτική Εκπαίδευση, καθώς αναγνώρισαν ‒μεταξύ άλλων‒ τη δυναμική παρουσία της εταιρείας σε πολυάριθμα επιμορφωτικά fora που αφορούν την προσέλκυση νέων στα ναυτικά επαγγέλματα αλλά και την προβολή της ναυτιλιακής βιομηχανίας στην ευρύτερη κοινωνία. Παράλληλα, η κριτική επιτροπή τόνισε τη σημασία της επιβράβευσης της προσπάθειας μιας επιχείρησης, η οποία έχει δημιουργήσει και διατηρεί έναν σταθερό δίαυλο επικοινωνίας με νέους φοιτητές ΑΕΙ και σπουδαστές ΑΕΝ, δείχνοντας έμπρακτο ενδιαφέρον για τη διατήρηση της ελληνικής ναυτικής και ναυτιλιακής κληρονομιάς.

Βραβείο Ευκράντη Βιώσιμης Ανάπτυξης στη Ναυτιλιακή Βιομηχανία

Το Βραβείο Ευκράντη 2023 Βιώσιμης Ανάπτυξης στη Ναυτιλιακή Βιομηχανία απονεμήθηκε στην εταιρεία Star Bulk Carriers Corporation.

Η Chief Strategic Officer της Star Bulk Carriers Corp., κ. Χάρις Πλακαντωνάκη, με την κ. Ιωάννα Μεϊμέτη, President της εταιρείας Marichem Marigases, χορηγού του βραβείου.

Σημειώνεται πως η κριτική επιτροπή του Βραβείου Βιώσιμης Ανάπτυξης στη Ναυτιλιακή Βιομηχανία αποτελείται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της HELMEPA.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής αποφάσισαν να βραβεύσουν τη Star Bulk έχοντας ως γνώμονα την ορθή διοίκηση και διαχείριση της εταιρείας με διαφάνεια και υπευθυνότητα, η οποία είναι πλήρως συνυφασμένη με τις τρέχουσες ανάγκες της ναυτιλιακής βιομηχανίας, τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, αλλά και τις απαιτήσεις της ευρύτερης κοινωνίας για απανθρακοποίηση του κλάδου. Πιο συγκεκριμένα, το ΔΣ της HELMEPA υπογράμμισε το σύγχρονο πρόσωπο που επιδεικνύει η εταιρεία, χάρη στις διαρκείς προσπάθειες για ανανέωση του στόλου της, τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των πλοίων της, τη συμμετοχή της εταιρείας σε προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης που σχετίζονται με τις νέες «πράσινες» τεχνολογίες και τα εναλλακτικά καύσιμα, και τη διαφάνεια σχετικά με το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

Βραβείο Καλύτερης Στρατηγικής Επικοινωνίας

Το Βραβείο Ευκράντη 2023 Καλύτερης Στρατηγικής Επικοινωνίας απονεμήθηκε στη Neptune Group of Companies.

Ο κ. Craig Jasienski, CEO της Neptune Lines, με τον κ. Κωνσταντίνο Οικονόμου, διευθύνοντα σύμβουλο του Ταξιδιωτικού Οργανισμού Marine Tours, χορηγού του βραβείου.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής των Βραβείων Ευκράντη αναγνώρισαν τη δυναμική και καινοτόμο επικοινωνία του Ομίλου της Neptune, ο οποίος, υπό την ηγεσία της κ. Μελίνας Τραυλού, αξιοποιώντας άρτια και στοχευμένα τα διαφορετικά κανάλια επικοινωνίας, σχεδιάζει και εφαρμόζει μια στρατηγική που έχει στόχο τη διαρκή και ισχυρή αλληλεπίδραση τόσο με τη ναυτιλιακή βιομηχανία όσο και με την κοινωνία.

Ειδικό βάρος δόθηκε στην ιδιαίτερα δυναμική συμμετοχή διευθυντικών στελεχών της Neptune σε πληθώρα δράσεων και πρωτοβουλιών της ελληνικής αλλά και της διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας, οι οποίες επικεντρώνονται στην ενημέρωση της νέας γενιάς για τα ναυτικά και ναυτιλιακά επαγγέλματα, καθώς και σε προγράμματα κοινωνικής αλληλεγγύης σύμφωνα με τα σύγχρονα κριτήρια.

Η κριτική επιτροπή υπογράμμισε ότι οι παραπάνω δράσεις αποτελούν μέρος μιας εξαιρετικά σχεδιασμένης και πολυεπίπεδης στρατηγικής επικοινωνίας, που είναι απόλυτα συνυφασμένη με το όραμα μιας εταιρείας η οποία λειτουργεί με σύγχρονο, διαφανή και βιώσιμο τρόπο.

Βραβείο Υποστήριξης της Ελληνικής Ναυτιλιακής Επιχειρηματικότητας

Το Βραβείο Ευκράντη 2023 για την Υποστήριξη της Ελληνικής Ναυτιλιακής Επιχειρηματικότητας απονεμήθηκε στη NAVARONE S.A.

Ο κ. Αποστόλης Αποστόλου, τεχνικός διευθυντής της NAVARONE S.A., και ο κ. Ηλίας Μάλλιος, υπεύθυνος Εξαγωγών της SEABRIGHT, χορηγού του βραβείου.

Το Βραβείο Ευκράντη Υποστήριξης της Ελληνικής Ναυτιλιακής Επιχειρηματικότητας απονέμεται, έπειτα από ετυμηγορία της HEMEXPO, της Ένωσης Ελλήνων Κατασκευαστών Ναυτιλιακού Εξοπλισμού.

Η NAVARONE S.A. αναδείχθηκε από τη φετινή κριτική επιτροπή χάρη στη συμβολή της στην υποστήριξη του ελληνικού ναυτιλιακού cluster και την εμπιστοσύνη που επιδεικνύει στις ελληνικές εταιρείες κατασκευής ναυτιλιακού εξοπλισμού. Στην απόφαση της κριτικής επιτροπής βάρυνε επίσης το διεθνές εκτόπισμα της εταιρείας αλλά και η εξειδίκευσή της στη διαχείριση πλοίων σε ειδικές συνθήκες ναυσιπλοΐας.

Παρά τις πρόσφατες προκλήσεις που επηρέασαν τη ναυτιλία σε παγκόσμιο επίπεδο, η NAVARONE S.A. διατήρησε την εύρυθμη λειτουργία της αλλά και τις δεσμεύσεις για βελτίωση της επιχειρησιακής της απόδοσης και την τήρηση αυστηρών προτύπων σε ό,τι αφορά την υγεία και την ασφάλεια εν πλω αλλά και την πρόληψη της ρύπανσης του θαλασσίου περιβάλλοντος.

 

Βραβείο Συνεισφοράς στην Τεχνολογική Καινοτομία

Το Βραβείο Ευκράντη 2023 για τη Συνεισφορά στην Τεχνολογική Καινοτομία απονεμήθηκε στην Capital Gas Ship Management Corp.

Ο κ. Μιλτιάδης Ζήσης, Managing Director της Capital Gas Ship Management Corp., με τον κ. Αντώνη Γεώργαντζη, αντιπρόεδρο της MARTECMA, ο οποίος απένειμε το βραβείο ως μέλος της κριτικής επιτροπής.

Το Βραβείο Ευκράντη για τη Συνεισφορά στην Τεχνολογική Καινοτομία απονέμεται έπειτα από τελική επιλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της MARTECMA.

Τα μέλη του ΔΣ της MARTECMA αποφάσισαν να τιμήσουν την Capital Gas Ship Management Corp. με το συγκεκριμένο βραβείο, καθώς αναγνώρισαν τα καινοτόμα χαρακτηριστικά ενός πρωτοποριακού ναυπηγικού project της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη παγκοσμίως παραγγελία 4 καινοτόμων Liquefied CO₂ Carriers (22.000 cbm) συνιστά δείγμα της υψηλού επιπέδου κατάρτισης και τεχνογνωσίας του τεχνικού τμήματος της Capital Gas.

Ο σχεδιασμός και η ναυπήγηση των εν λόγω πλοίων συγκεντρώνουν μια σειρά από τεχνολογικές καινοτομίες, οι οποίες τα καθιστούν όχι μόνο συνώνυμα με την τελευταία λέξη της ναυπηγικής τεχνολογίας, αλλά και «αιχμή του δόρατος» για την πράσινη μετάβαση της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Σημειώνεται πως ο χορηγός του Βραβείου Ευκράντη για τη Συνεισφορά στην Τεχνολογική Καινοτομία ήταν η Πρεσβεία και το Γενικό Προξενείο του Παναμά στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν το κλείσιμο της εκδήλωσης, ο κ. Μάρκος Σιγάλας, Founder & CEO της εταιρείας EDIT Automation, η οποία ήταν και ο χορηγός της δεξίωσης που ακολούθησε, απένειμε ένα αναμνηστικό δώρο στον Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, Υποναύαρχο Φώτιο Μπότσα ΠΝ.

Ο κ. Μάρκος Σιγάλας, Founder & Ceo της εταιρείας Edit Automation με τον Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, Υποναύαρχο Φώτιο Μπότσα ΠΝ.
Ο κ. Μάρκος Σιγάλας, Founder & CEO της εταιρείας EDIT Automation με τον Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, Υποναύαρχο Φώτιο Μπότσα ΠΝ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε ανασκοπικό βίντεο από τις δράσεις της επιμορφωτικής πρωτοβουλίας Isalos.net.:

 

Στη 16η τελετή απονομής των Βραβείων Ευκράντη συμμετείχαν μεταξύ άλλων:

– Ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Στέφανος Γκίκας.

– Η εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βουλευτής Β΄ Πειραιώς, κ. Νίνα Κασιμάτη.

– Ο αντιδήμαρχος Αθηναίων, κ. Γεώργιος Γιάνναρος.

– Ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Δημήτριος Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ.

– Ο διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, υποναύαρχος Φώτιος Μπότσας ΠΝ.

– Ο αρχηγός Λιμενικού Σώματος ‒ Ελληνικής Ακτοφυλακής, αντιναύαρχος ΛΣ Γεώργιος Αλεξανδράκης.

– Ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος», κ. Ευθύμιος Μητρόπουλος.

– Ο αντιπρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΝΕΕ), κ. Γιώργος Σπ. Αλεξανδράτος.

– Η γενική γραμματέας του ΔΣ της HELMEPA, κ. Ειρήνη Στ. Νταϊφά.

– Η διευθύντρια της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών, κ. Κατερίνα Πέππα.

– Ο διευθυντής του Greek Shipping Co-operation Committee, κ. Κωνσταντίνος Αμαραντίδης.

Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη εκπροσώπησε ο κ. Πάνος Λασκαρίδης, πρόεδρος του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, CEO της Lavinia Corporation/Laskaridis Shipping Company Ltd. και υποναύαρχος ε.τ., η κ. Κατερίνα Λασκαρίδη, αντιπρόεδρος του Ιδρύματος, και ο κ. Κωνσταντίνος Μαζαράκης Αινιάν, αντιναύαρχος (ε.α.) ΠΝ, επίτιμος αρχηγός Στόλου, γενικός διευθυντής του Ιδρύματος.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος της Καθημερινής, κ. Μαργαρίτα Πουρνάρα.

Η τελετή απονομής των Βραβείων Ευκράντη πραγματοποιήθηκε χάρη στην ευγενική χορηγία των εταιρειών:

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

Φωτογραφίες: Studio Kominis/Ναυτικά Χρονικά

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Αποκτήστε το τεύχος Ιουνίου 2024
Βραβεία Ευκράντη: Οι πρωταγωνιστές της ελληνικής Ναυτιλίας