Loading: News Submenu
Header Scripts Init
Εισαγωγικό κείμενο

H CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. ενισχύει την ομάδα Poseidon του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ως Χρυσός Χορηγός

H CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. ενισχύει την ομάδα Poseidon του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ως Χρυσός Χορηγός

Εισαγωγικό κείμενο

Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. ανακοινώνει με υπερηφάνεια την υποστήριξή της ως Χρυσός Χορηγός στην ομάδα POSEIDON του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Η στρατηγική αυτή συνεργασία περιλαμβάνει τόσο οικονομική όσο και την υποστήριξη μέσω υπηρεσιών του ερευνητικού και εκπαιδευτικού έργου της ομάδας Poseidon με τίτλο: “Συμμετοχή ενός πειραματικού αυτοκινήτου σε διεθνείς διαγωνισμούς οικονομίας – Poseidon”. Η πρωτοβουλία αυτή επικεντρώνεται στον πλήρη σχεδιασμό και την κατασκευή ενός καινοτόμου ηλεκτρικού αυτοκινήτου χαμηλής κατανάλωσης, το οποίο θα λάβει μέρος σε διεθνείς διαγωνισμούς υψηλού κύρους μεταξύ πανεπιστημιακών ομάδων παγκοσμίως.

Ως Χρυσός Χορηγός, η CMA θα εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας Poseidon, στον ιστότοπο, στον ρουχισμό, στα πανό και στις έντυπες διαφημιστικές προβολές. Το λογότυπο του χορηγού θα εμφανίζεται με υπερηφάνεια στο ίδιο το όχημα και ένα όχημα της ομάδας θα διατίθεται για εκδηλώσεις του χορηγού. Επιπλέον, η CMA θα αποκτήσει προβολή μέσω της παρουσίας της ομάδας σε σχετικές εκδηλώσεις του κλάδου.

Η ομάδα Poseidon Team είναι μια δυναμική ερευνητική ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, η οποία ασχολείται με το σχεδιασμό και την κατασκευή μονοθέσιων οχημάτων. Η ομάδα ξεκίνησε το 2012 με δύο φοιτητές μηχανολογίας και το έργο τους, Trireme. Με την πάροδο των ετών, η ομάδα έχει συμμετάσχει σε αξιόλογους διαγωνισμούς όπως το SHELL ECO-MARATHON και έκανε το ντεμπούτο της στη Formula Student East 2023 στην κατηγορία των οχημάτων καύσης. Τώρα ετοιμάζονται για την πρώτη τους συμμετοχή στην κατηγορία των ηλεκτρικών οχημάτων.

Η ομάδα Poseidon Team έχει αναπτύξει μέχρι σήμερα διάφορα οχήματα:

  • Dominator 1 και Dominator 2: Πρώιμα μοντέλα που αντιμετώπισαν κατασκευαστικές προκλήσεις και δεν πέτυχαν καταγεγραμμένες επιδόσεις.
  • RENA: Διαγωνίστηκαν για τέσσερα χρόνια, συγκεντρώνοντας βασικά δεδομένα που ενημέρωσαν για το σχεδιασμό και την κατασκευή του επόμενου μοντέλου.
  • ORCA: Βραβεύτηκε τόσο για το σχεδιασμό όσο και για τις επιδόσεις στην πίστα, σημειώνοντας το Πανελλήνιο Ρεκόρ στην κατηγορία Πρωτότυπο Ηλεκτρικό με Μπαταρία.
  • ORION: Το πρώτο όχημα Formula Student της ομάδας, συμμετείχε στη Formula Student East 2023, 10η θέση στην κατηγορία των οχημάτων εσωτερικής καύσης

Η χορηγία της CMA θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα Poseidon να διευρύνει τα όρια της καινοτομίας και της βιωσιμότητας στην αυτοκινητοβιομηχανία, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στη διεθνή σκηνή.

 

Σχετικά με την CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A.

Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των θαλάσσιων, βιομηχανικών και ενεργειακών αυτοματισμών, η οποία προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο για περισσότερα από 35 χρόνια.

Ακολουθώντας το όραμά της για ανάπτυξη και καινοτομία, η CMA έχει γίνει γρήγορα ένας από τους βασικούς παίκτες στον τομέα των αυτοματισμών. Αρχικά, οι υπηρεσίες της αφορούσαν κυρίως επισκευαστικές και κατασκευαστικές εργασίες στα μεγαλύτερα ναυπηγεία της εγχώριας ναυτιλιακής αγοράς, αλλά αργότερα επεκτάθηκε στο εξωτερικό, εδραιώνοντας έτσι την αξία της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 από τον γνωστό αμερικανικό νηογνώμονα ABS για τον σχεδιασμό, κατασκευή, εγκατάσταση, συντήρηση, εμπόριο και πώληση ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών, πνευματικών, υδραυλικών εξαρτημάτων, πλακετών και συστημάτων αυτοματισμού στην αγορά της ναυτιλίας, της βιομηχανίας και της ενέργειας. Επίσης, η CMA πρόσφατα κατάφερε να  πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα των ISO 22301:2019 & ISO 27001:2013 από την EUROCERT, τη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία πιστοποιήσεων.

Η CMA είναι επίσης μέλος μεγάλων παγκόσμιων ενώσεων στη ναυτιλιακή αγορά για την προμήθεια των προϊόντων της.

Για περισσότερες πληροφορίες, CMA Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε, Τμήμα Marketing και Επικοινωνίας, Κα Γεωργίου Κατερίνα, Τηλ.  +30210 4615 831 Εσωτ. (#342), Φαξ: +30210 4615 832, email: k.georgiou@cmagreece.com και ιστοσελίδα www.cmagreece.com.

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Αποκτήστε το τεύχος Ιουνίου 2024