Loading: News Submenu
Header Scripts Init
Εισαγωγικό κείμενο

Δυναμική ανάπτυξη της SKY express στην Ελλάδα (και) το 2024

Δυναμική ανάπτυξη της SKY express στην Ελλάδα (και) το 2024

Εισαγωγικό κείμενο

Με δυναμικούς ρυθμούς αναμένεται να συνεχιστεί η πορεία της SKY express και το 2024, καθώς οι αερομεταφορές διανύουν μια περίοδο αυξημένης ζήτησης.

Ειδικότερα, η SKY express αυξάνει το 2024 τη συχνότητα των δρομολογίων από Αθήνα προς Ρώμη, Μιλάνο και Μόναχο, ενώ έχει προσθέσει νέα δρομολόγια από το Ηράκλειο της Κρήτης προς τη Λάρνακα και από τη Ρόδο προς το Παρίσι.

Ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας ανάπτυξης για την εταιρεία, αποτελεί και το ενισχυμένο portfolio στρατηγικών interline συνεργασιών της με 18 από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους αερομεταφορείς, γεγονός  που ενισχύει τις  προοπτικές διασύνδεσης της  Ελλάδας με περισσότερες από 160 χώρες. Σημειώνεται ότι και το 2023 η SKY express μετέφερε σε εβδομαδιαία βάση περισσότερους από 1.000 επιβάτες από όλο τον κόσμο μέσω του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Την ίδια ώρα, η εταιρεία συνεχίζει να επενδύσει στην ανάπτυξη του στόλου της, οποίος σύντομα θα αριθμεί 27 αεροσκάφη. Συνολικά, η SKY express το 2024 προσφέρει 6,4 εκατομμύρια θέσεις στην ελληνική αγορά, το 80% των οποίων είναι από και προς την Αθήνα.

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Αποκτήστε το τεύχος Ιουνίου 2024