Loading: News Submenu
Header Scripts Init
Εισαγωγικό κείμενο

MAN CEON: Το επόμενο σημαντικό κεφάλαιο της ψηφιακής καινοτομίας στη ναυτιλία

MAN CEON: Το επόμενο σημαντικό κεφάλαιο της ψηφιακής καινοτομίας στη ναυτιλία

Εισαγωγικό κείμενο

Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία διαμορφώνει ξανά τις βασικές δομές της ναυτιλιακής βιομηχανίας, η MAN Energy Solutions παρουσιάζει μια σημαντική καινοτομία: την ψηφιακή πλατφόρμα MAN CEON. Αυτή η πλατφόρμα, η οποία έλαβε πρόσφατα το πιστοποιητικό ABS Cyber Security Product Design Assessment (PDA), εκπροσωπεί σημαντικό κεφάλαιο της ψηφιακής καινοτομίας στη ναυτιλία.

Το MAN CEON είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει τη σύνδεση εξοπλισμού του πλοίου στο Amazon Web Services (AWS), μια βασισμένη στο Amazon πλατφόρμα αποθήκευσης στο cloud. Τα δεδομένα που μεταδίδονται μέσω αυτής της πλατφόρμας παρέχουν ενημερωμένες πληροφορίες για την αποδοτικότητα, τη διαθεσιμότητα και την παρακολούθηση των συστημάτων σε πραγματικό χρόνο.

Το πιστοποιητικό PDA ανήκει στο πλαίσιο του ABS CyberSafety® Program, το οποίο βοηθά τους κατασκευαστές να εντοπίζουν και να διορθώνουν ευπάθειες κυβερνοασφάλειας, που είναι ειδικές για κάθε σύστημα. Η προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο MAN CEON περιλαμβάνει αναλυτικές τεχνολογίες δεδομένων, μηχανική εκμάθηση και προγνωστικές τεχνολογίες. Η ενσωμάτωση αυτών των τεχνολογιών στην πλατφόρμα MAN CEON διασφαλίζει ότι ο εξοπλισμός στο πλοίο λειτουργεί με τη μέγιστη δυνατή αποδοτικότητα και ότι οι λειτουργίες διατηρούνται σε βέλτιστη κατάσταση, με την ελάχιστη δυνατή διατάραξη από τεχνικά προβλήματα.

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Αποκτήστε το τεύχος Ιουνίου 2024