Loading: News Submenu
Header Scripts Init
Εισαγωγικό κείμενο

Δυναμική παρουσία της Eltrak στα Ποσειδώνια 2024

Δυναμική παρουσία της Eltrak στα Ποσειδώνια 2024

Εισαγωγικό κείμενο

Η Eltrak με τις εμβληματικές μάρκες Caterpillar, MaΚ και Palfinger έδωσε δυναμικό παρών στη μεγάλη γιορτή της Ναυτιλίας, τα Ποσειδώνια 2024. 2.038 εκθέτες από 138 χώρες με άμεση αλλά και έμμεση σχέση με τη θάλασσα και τη ναυτιλία, βρέθηκαν στο Metropolitan Expo προκειμένου να ενημερώσουν και να ενημερωθούν σχετικά με καινοτόμες τεχνολογίες, προϊόντα, τεχνικές και στρατηγικές.

Η Eltrak υποδέχθηκε υφιστάμενους και μελλοντικούς συνεργάτες και φίλους στο περίπτερο 2.525, όπου δέσποζε η «κινητήριος δύναμη» της Caterpillar, μία μηχανή 3.516 βάρους 10 τόνων, ένας αρθρωτός γερανός Palfinger ναυτικού τύπου PK 16.001Μ με τη συνοδεία γνήσιων ανταλλακτικών MaΚ.

 

Η Eltrak προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους συνεργάτες της, οι οποίες περιλαμβάνουν ευρεία γκάμα κορυφαίων brands και διακρίνονται για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες τόσο πριν όσο και μετά τη διάθεση των προϊ­­όντων. Αρχής γενομένης από τη χαρτογράφηση των αναγκών κάθε project, η Eltrak υποστηρίζει τα προϊόντα της με εξειδικευμένες υπηρεσίες συντήρησης, όπως οι ευέλικτες Συμφωνίες Περιοδικής Συντήρησης (CVAs) αλλά και επισκευών, χάρη στο έμπειρο τεχνικό προσωπικό και τα γνήσια ανταλλακτικά Cat και MaK.

Το team της Eltrak λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά για να εξασφαλίσει τη μέγιστη διαθεσιμότητα του σκάφους. Εκείνο όμως που κάνει τη διαφορά είναι το Εξειδικευμένο Συνεργείο Ναυτιλιακών Εφαρμογών, με ευρεία κάλυψη σε όλη την Ελλάδα, το οποίο εκτός των άλλων προσφέρει υπηρεσίες: διαγνώσεων, επί τόπου επισκευών, ανακατασκευών, δυναμομέτρησης, ελέγχων, δοκιμών, αναβαθμίσεων και μετατροπών κ.α.

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Αποκτήστε το τεύχος Ιουνίου 2024
Ιωάννης Κ. Λύρας: Η Στρατηγική Σημασία της Ελληνικής Ναυτιλίας
(Delphi Economic Forum)