Loading: News Submenu
Header Scripts Init
Εισαγωγικό κείμενο

Άρωμα Ισπανίας από την Poseidon Marine Supplies στα Ποσειδώνια

Άρωμα Ισπανίας από την Poseidon Marine Supplies στα Ποσειδώνια

Εισαγωγικό κείμενο

Posidonia 2024

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης των Ποσειδωνίων 2024, η Poseidon Marine Supplies γιόρτασε στο περίπτερό της με φίλους και συνεργάτες το άνοιγμα δύο νέων σταθμών επιθεώρησης στην Ισπανία, στα λιμάνια της Βαρκελώνης και του Αλτζεζίρας. Σε ένα χαλαρό κλίμα, απολαμβάνοντας σανγκρία και tapas και κρατώντας ισπανικές βεντάλιες, καλεσμένοι και οικοδεσπότες γεύτηκαν λίγο από το άρωμα της Ισπανίας στη μεγάλη γιορτή της ναυτιλίας.

Going further to get closer to you

Αυτό είναι το σύνθημα της εταιρίας Poseidon Marine Supplies, η οποία από το 1976 με έδρα τον Πειραιά, ακολουθεί μία σταθερή πορεία ανάπτυξης. Με δύο βασικές υπηρεσίες στον πυρήνα της, την επιθεώρηση σωστικών & πυροσβεστικών μέσων και τον εφοδιασμό των πλοίων, προχωρά με σταθερά βήματα στο άνοιγμα νέων σταθμών επιθεώρησης και στην παροχή εφοδίων σε περισσότερα λιμάνια ανά τον κόσμο, με σκοπό να βρίσκεται κοντά στο πλοίο και τις ανάγκες του.

Οι δύο νέοι σταθμοί στην Ισπανία προστέθηκαν στο Poseidon Service Network, για να φέρουν τις υπηρεσίες επιθεώρησης εξοπλισμού κοντά στα πλοία που περνούν από τα μεγάλα λιμάνια της Ισπανίας όπως Bilbao, Barcelona, Tarragona, Castellon, Sagunto, Valencia, Sete, Fos-sure-Mer, αλλά και λιμάνια γειτονικών χωρών όπως της Γαλλίας, της Πορτογαλίας και της Μάλτας. Οι υπηρεσίες των δύο νέων σταθμών καλύπτουν όλο το φάσμα της επιθεώρησης των σωστικών και πυροσβεστικών μέσων ενός πλοίου, όπως φορητά και σταθερά συστήματα πυρόσβεσης, αναπνευστικές συσκευές, στολές εμβάπτισης (immersion) κ.ά., σύμφωνα με τα υψηλά κριτήρια ποιότητας της Poseidon. Κάθε σταθμός του Poseidon Service Network είναι και μία δέσμευση της εταιρίας προς τους πελάτες της για τη διαφύλαξη της ασφάλειας του πληρώματος, του πλοίου και των εμπορευμάτων και μία εγγύηση ως προς τη συμμόρφωση με τους διεθνείς κανονισμούς της ναυτιλίας.

Λίγα λόγια για την Poseidon Marine Supplies

Με την καρδιά της εταιρίας να παραμένει ελληνική, η Poseidon Marine Supplies επεκτείνει το δίκτυό της, το οποίο πλέον αριθμεί 8 σταθμvούς (σε Πειραιά, Λεμεσό, Ρότερνταμ, Χιούστον, Ντουμπάι, Σουέζ, Βαρκελώνη και Αλτζεζίρας) και περισσότερους από 150 εργαζόμενους. Κρατώντας σταθερή την ποιότητα των υπηρεσιών της, η Poseidon Marine Supplies πάει πιο μακριά για να βρίσκεται πιο κοντά στα πλοία και τις ανάγκες των πελατών της.

www.poseidonms.com

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Αποκτήστε το τεύχος Ιουνίου 2024
Ιωάννης Κ. Λύρας: Η Στρατηγική Σημασία της Ελληνικής Ναυτιλίας
(Delphi Economic Forum)