Loading: News Submenu
Header Scripts Init
Εισαγωγικό κείμενο

Παράδοση και παραλαβή για τον νέο υφυπουργό στο ΥΝΑΝΠ

Παράδοση και παραλαβή για τον νέο υφυπουργό στο ΥΝΑΝΠ

Εισαγωγικό κείμενο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή παράδοσης-παραλαβής ανάμεσα στον απελθόντα υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Παππά, και τον νέο υφυπουργό, Στέφανο Γκίκα.

Αφού ολοκληρώθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής, ο απελθών υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Παππάς, ευχήθηκε καλή θητεία και κάθε επιτυχία στον νέο υφυπουργό Στέφανο Γκίκα.

Ο κ. Παπάς ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμή που του έκανε, δίνοντάς του τη δυνατότητα να προσφέρει, υπερασπίζοντας τα συμφέροντα και τα δίκαια αιτήματα των νησιωτών.

Πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο, προσπάθησε να αναδείξει μέσω του θεσμού των “Περιφερειακών Διαλόγων”, ζητήματα νησιωτικότητας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι σε όλα τα νησιά.

“Είμαι υπερήφανος που δώσαμε μόνιμη λύση στο στεγαστικό πρόβλημα των στελεχών του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ στο ακριτικό Καστελλόριζο, χαράσσοντας έτσι την οδό, για ανάλογες μελλοντικές παρεμβάσεις. Παράλληλα, δρομολογήσαμε την εξεύρεση λύσεων, για το μείζον ζήτημα της λειψυδρίας στη νησιωτική χώρα.

Ως νησιώτης και Δωδεκανήσιος, θα συνεχίσω να τιμώ την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, που κράτησαν όρθια τη ΝΔ και την ανέδειξαν πρώτη δύναμη και στις πρόσφατες ευρωεκλογές, προσφέροντας με όλες τις δυνάμεις μου” ανέφερε ο ίδιος.

Ο νέος υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Στέφανος Γκίκας, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την τιμή που του έκανε να τον ορίσει υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

“Θα καταβάλω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για την προώθηση του κυβερνητικού έργου σε ό,τι αφορά στην νησιωτικότητα, στα μικρά νησιά, στα μεγαλύτερα νησιά, στις ανάγκες των νησιών μας σε Αιγαίο και Ιόνιο.

Παραλαμβάνω σήμερα την σκυτάλη από ένα πολύ δραστήριο πολιτικό στέλεχος, βουλευτή, υφυπουργό, τον Γιάννη Παππά, που αφήνει μια σημαντική παρακαταθήκη και στον οποίο εύχομαι υγεία και καλή προσωπική επιτυχία” δήλωσε ο κ. Γκίκας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Αποκτήστε το τεύχος Ιουνίου 2024
Ιωάννης Κ. Λύρας: Η Στρατηγική Σημασία της Ελληνικής Ναυτιλίας
(Delphi Economic Forum)