Loading: News Submenu
Header Scripts Init
Εισαγωγικό κείμενο

Ψηφιοποίηση ελληνικού νηολογίου: Ποδαρικό με πλοίο της Neptune Lines

Ψηφιοποίηση ελληνικού νηολογίου: Ποδαρικό με πλοίο της Neptune Lines

Εισαγωγικό κείμενο

Με την πλατφόρμα «niologio.gov.gr», το ελληνικό νηολόγιο περνάει πράγματι πλέον σε μια νέα εποχή, με τη Neptune Lines, με επικεφαλής την κ. Μελίνα Τραυλού, να αποτελεί την εταιρεία που εγκαινιάζει αυτή τη σημαίνουσα πρωτοβουλία εκσυγχρονισμού του ελληνικού νηολογίου.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανάρτηση της Neptune Lines στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το πλοίο Neptune Phos θα φέρει πλέον την ελληνική σημαία μετά και από την ψηφιακή νηολόγησή του.

Πρόκειται για μια σημαντική καινοτομία που αναμένεται να έχει αντίκτυπο στο ελληνικό νηολόγιο. Στο πλαίσιο σχετικής εκδήλωσης που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των Ποσειδωνίων, η κ. Μελίνα Τραυλού, επικεφαλής της Neptune Lines και πρόεδρος της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών υπογράμμισε τα εξής: «Χαιρετίζω τη νέα εποχή του νηολογίου, αυτή της ψηφιοποίησης. Χαίρομαι που το ελληνικό νηολόγιο άρχισε να λειτουργεί σύμφωνα με τη δυναμική ανταπόκριση της ναυτιλίας των Ελλήνων στις σύγχρονες προκλήσεις. Να ευχηθώ σύντομα η γαλανόλευκη να κυματίζει σε ολοένα περισσότερα πλοία μας»

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Αποκτήστε το τεύχος Ιουνίου 2024
Ιωάννης Κ. Λύρας: Η Στρατηγική Σημασία της Ελληνικής Ναυτιλίας
(Delphi Economic Forum)