Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Η COSCO σε βήμα αναβάθμισης των αλυσίδων εφοδιασμού

Η COSCO σε βήμα αναβάθμισης των αλυσίδων εφοδιασμού

Email
LinkedIn
Facebook
X

Σε μια νέα πρωτοβουλία προχωρά η COSCO SHIPPING, στην προσπάθεια αναβάθμισης της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία τακτικών γραμμών ανακοίνωσε την έναρξη της υπηρεσίας «For For Tune», που αφορά τη μεταφορά φορτίων από την Ευρώπη στην Κίνα. Η εν λόγω υπηρεσία εκκίνησε στις 26 Αυγούστου και περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας θαλάσσιες μεταφορές, υπηρεσίες μεταφοράς στην ξηρά και προαιρετικό εκτελωνισμό στην Κίνα.

Η εν λόγω υπηρεσία θα προσφέρει συνεχή ενημέρωση στους πελάτες της, καθώς θα μπορούν να παρακολουθούν πλήρως τη διαδικασία μεταφοράς του φορτίου τους, με παράλληλη διαφάνεια σε όλες τις χρεώσεις.

Ειδικότερα, χρησιμοποιώντας την ψηφιακή πλατφόρμα SynCon Hub, οι πελάτες της COSCO θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν άμεσα τις παραγγελίες τους, ενώ το φορτίο θα μεταφέρεται μέσω κορυφαίων εμπορικών οδών. Σημειώνεται επίσης ότι οι πελάτες θα λαμβάνουν εγγύηση παράδοσης, δεδομένου ότι, μόλις τοποθετηθεί η παραγγελία, το σύστημα θα την επιβεβαιώνει εντός δύο εργάσιμων ωρών.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι, κατά την παράδοση του φορτίου στην Κίνα, η εκφόρτωσή του θα μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός τεσσάρων ωρών, ενώ θα παρέχονται 14 ημέρες στο ευρωπαϊκό λιμάνι φόρτωσης και 14 ημέρες στο εκάστοτε κινεζικό λιμάνι εκφόρτωσης.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Η Orsted λέει «αντίο» στον άνθρακα

Ορόσημο στην πορεία που χαράσσει τα τελευταία χρόνια προς την απανθρακοποίηση των δραστηριοτήτων της αποτελεί η απόφαση της Orsted να διακόψει οριστικά τη λειτουργία…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }