Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Ο ξενοδοχειακός κλάδος… σαλπάρει

Ο ξενοδοχειακός κλάδος… σαλπάρει

Email
LinkedIn
Facebook
X

Ύστερα από κάποια χρόνια αναμονής λόγω της Covid-19, το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Evrima» σάλπαρε για πρώτη φορά στις 15 Οκτωβρίου, κηρύσσοντας επίσημα την έναρξη των δραστηριοτήτων της Ritz-Carlton Yacht Collection στην αγορά κρουαζιέρας.

Η Ritz-Carlton Yacht Collection αποτελεί θυγατρική εταιρεία του ξενοδοχειακού ομίλου Ritz-Carlton, ο οποίος έχει στρέψει το ενδιαφέρον του προς την επιβατηγό ναυτιλία. Πιο συγκεκριμένα, το ενδιαφέρον του αμερικανικού κολοσσού είναι στραμμένο προς την αγορά της υπερπολυτελούς κρουαζιέρας.

Το «Evrima» αποτελεί το πρώτο νεότευκτο πλοίο της Ritz-Carlton Yacht Collection, το οποίο εκτελεί ήδη το πρώτο του δρομολόγιο. Παράλληλα, στο orderbook της εταιρείας βρίσκονται δύο επιπλέον υπερπολυτελή yachts, τα «Ilma» και «Luminara», τα οποία πρόκειται να παραδοθούν το 2024 και 2το 025.

Οι επενδύσεις σημαντικών ξενοδοχειακών οργανισμών στην κρουαζιέρα προσδίδουν μεγαλύτερο κύρος στην αγορά, καθώς δύο από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παγκοσμίως ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Σχετικά Άρθρα

Containerships και bulk carriers στο επίκεντρο της στρατηγικής της HMM

Σε περαιτέρω ενίσχυση του στόλου του προσβλέπει ο κολοσσός των τακτικών γραμμών HMM έως το 2030, με στόχο τη διασφάλιση της ανταγωνιστικότητάς του. Ειδικότερα,…

Η «προσκόλληση» της Κίνας στον άνθρακα

Η Κίνα αντιπροσωπεύει περισσότερο από το ήμισυ του δικτύου νέων ανθρακωρυχείων παγκοσμίως, με κίνδυνο οι εκπομπές μεθανίου να αυξηθούν σημαντικά, σύμφωνα με νέα μελέτη…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }