Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Amberjack LNG: To νεότευκτο LNG Carrier της TMS Cardiff Gas

Amberjack LNG: To νεότευκτο LNG Carrier της TMS Cardiff Gas

Email
LinkedIn
Facebook
X

Η TMS Cardiff Gas ανακοίνωσε την παραλαβή του δεύτερου νεότευκτου, Amberjack LNG, από τα ναυπηγεία Hyundai Heavy Industries Shipyard.

Η παραλαβή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Απριλίου ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το για το νεότευκτο LNG Carrier η TMS Cardiff Gas προχώρησε σε συμφωνία ναύλωσης με μία εκ των σημαντικότερων εταιρειών στην αγορά φυσικού αερίου.

0

Το Amberjack LNG αποτελεί αδελφό πλοίο του La Seine, το οποίο παραδόθηκε στην TMS Cardiff Gas νωρίτερα μέσα στον χρόνο. Είναι επίσης η τελευταία προσθήκη στο σύγχρονο στόλο που διαχειρίζεται η TMS Cardiff Gas και η παράδοσή του αποτελεί «αποτέλεσμα της συνεχούς εργασίας του προσωπικού της εταιρείας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Βύθιση «Bayesian»: Έρευνα για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας εις βάρος του καπετάνιου

Ο καπετάνιος του πολυτελούς γιοτ Bayesian, το οποίο βυθίστηκε στα ανοικτά της Σικελίας την προηγούμενη Δευτέρα, ερευνάται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, μετέδωσαν σήμερα ιταλικά…

Ο σκοτεινός στόλος εισχωρεί στο νηολόγιο του Μπαρμπάντος

Η μεταπήδηση πλοίων του σκοτεινού στόλου από νηολόγιο σε νηολόγιο αποτελεί έναν σημαντικό πονοκέφαλο της ναυτιλιακής βιομηχανίας. Βάσει δημοσιεύματος του Bloomberg, μία από τις…

Αποκτήστε το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }