Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Η PetroChina εκσυγχρονίζει το λιμάνι Yantai

Η PetroChina εκσυγχρονίζει το λιμάνι Yantai

Email
LinkedIn
Facebook
X

Η Yantai Port Group, διαχειρίστρια εταιρεία λιμένων στην βόρεια Κίνα, υπέγραψε πρόσφατα συμφωνίες με θυγατρικές της Petrochina για την κατασκευή και τον εκσυγχρονισμό τερματικών σταθμών υγροποιημένου φυσικού αερίου και πετρελαίου στο λιμάνι Yantai, στην ανατολική Κίνα.

Πιο συγκεκριμένα, η Yantai Port Group από κοινού με την Kunlun Energy Company Limited θα αναλάβουν την κατασκευή του τερματικού σταθμού LNG, ο οποίος θα περιλαμβάνει μία θέση ελλιμενισμού για πλοίο μεταφοράς LNG, χωρητικότητας 266.000 κυβικών μέτρων, καθώς επίσης και δεξαμενές αποθήκευσης LNG. Το κόστος της επένδυσης θα ανέλθει στα $1,031 δις.

Παράλληλα, η Yantai Port αναμένεται να εργαστεί από κοινού με την PetroChina Fuel Oil Company Limited για την υλοποίηση και τη διαχείριση της δεύτερης φάσης του project του τερματικού σταθμού πετρελαίου στο λιμάνι Yantai, το οποίο περιλαμβάνει την κατασκευή δεξαμενών αποθήκευσης πετρελαίου και αγωγούς μεταφοράς του μαύρου χρυσού, συνολικού προϋπολογισμού $737 εκατ.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Οι ΗΠΑ «ρίχνουν» $1,2 δισ. για τις ανάγκες των πλοίων τους στην Ερυθρά Θάλασσα

Εστιασμένες στη Μέση Ανατολή, και δη στην προστασία του Ισραήλ από γειτονικές εχθρικές χώρες, παραμένουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς το Πεντάγωνο των ΗΠΑ θα…

«Πράσινες» ευρωπαϊκές θαλάσσιες μεταφορές, το όραμα Φινλανδίας και Εσθονίας

Στην ενίσχυση των πρωτοβουλιών με επίκεντρο τις θαλάσσιες μεταφορές χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος εστιάζουν Φινλανδία και Εσθονία, εκκινώντας τα επόμενα βήματα με φόντο τον μεταξύ…

Αποκτήστε το τεύχος Σεπτεμβρίου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }